Kan mirakler ske på 1 time?

jun 19, 2023

Ja det kan de godt …

…Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden.

Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Det handler om at vi får snakket om hvad du ønsker at få ud af den time som en session tager? Skal du vide hvordan din hest, hund eller kat har det? Fysisk, følelsesmæssigt eller åndeligt? Hvad dens formål er? Eller er der en situation som du har behov for hjælp til bedre at forstå omkring dit dyr?

Alt dette hjælper jeg dig med. Og jeg elsker at hjælpe ejer og dyr til en større grad af forståelse og empati.

Bevidsthed og opmærksomhed

En session kan hjælpe dig til at få større kendskab til, hvordan dit dyr har det naturligvis. Og den kan også bruges til at forstå en adfærd – samtidig vil du få kanaliserede input til at arbejde med den adfærd efterfølgende. 

Jeg arbejder med at sætte kærlige rammer og grænser for eksempelvis din hund, så den kan føle sig tryg i dit lederskab og slappe af. 

Desuden arbejder jeg med positiv forstærkning som et træningsredskab. Selv de mere traditionelle adfærdsterapeuter begynder at forstå, at det er mere holdbart og giver et bedre samarbejde, når hunden får ros for den adfærd som vi ønsker. Heraf termen “Positiv forstærkning” hvor vi forstærker og fremhæver den adfærd, som hunden gør korrekt. 

Det er dig der har den!

Det handler om at tage opgaven på sig og tage ansvar samt lederskab for sit dyr. Dyret kan ikke selv forholde sig til situationer eller adfærd, som dybest set kommer ud fra en følelsesmæssig reaktion og/eller reaktion på omgivelserne (læs: dig/jer). 

Din hest er klog, dygtig og forstår hvad du siger. Men den skal have input, vejledning og støtte for at den kan arbejde og samarbejde med dig. Det er dig som står for den del. Hesten kommer ikke op med en træningsplan og så kan det diskretes i plenum. Det er en hest for pokker! 

Dyrene forstår vores intention og mærker vores tilstand – de reagerer ud fra dette. Deres reaktion kommer ud fra hvad vi sender ud til dem. Også vores ubevidste tanker og tilstande i krop og sind. 

Derfor kræver det virkelig at vi som ejer – også selvom vi får hjælp fra en telepatør – tager lederskab, ansvar og forpligter os til opgaven at have et dyr. Uanset om det er en hund, hest, kat eller undulat! 

Tror du stadig på mirakler?

Det gør jeg og jeg oplever både små og store mirakler næsten hver dag. 

En telepati skaber et godt udgangspunkt for dit videre samarbejde med din hest, hund eller kat. 

En kombination af healing og kraniosakral tereapi kan nulstille og balancere krop og sind; herunder fysisk afspænding af muskulatur, væv og centralnervesystemet. 

Ring eller skriv til mig med det samme for bestilling af tid eller hvis du har brug for mere information i forhold til om en session kan være noget for dig og dit kæledyr. 

Jeg kommer gerne på besøg og lige nu har jeg enkelte tider i området omkring Kolding og på Fyn den 3. juli 2023. Ellers kører jeg også i Københavns området og Sjælland. 

Fjernsession er også en mulighed og her laver jeg en session via et billede. Du kan vælge at få en session med en detaljeret rapport eller du kan vælge billedetelepati hvor du ringer til mig, og jeg svarer på dine spørgsmål til dit dyr over telefonen. Alle sessioner tager en time. 

Mail: mette@mettesorensen.dk
Telefon: 21 75 77 22

Kærlige hilsner
Mette

|hund