Juhuuu! Coco har det godt – en skøn hilsen

okt 5, 2019

I maj og igen i juni fik min dejlige 10,5 år gamle Coco; behandling af Mette – en kombination af kst (kranio-sakral terapi) og healing.

Behandlingen var fra min side tænkt som en respekt for min hund, som har givet mig så meget i vores liv sammen; en kærlighed til en gammel krop, som stadig fungerer rigtigt godt, men af og til bliver lidt træt. Hun var blevet lidt tynd og fældede en del i lang tid.

Siden da… nu i begyndelsen af oktober vil vi; Coco og jeg sige tak til Mette, igen, idet jeg på den lange bane ser en virkning, en ny balance, flot skinnende pels, perfekt foderstand og en glad hund, som er fuld af energi, tumler dagligt med sin næsten 3-årige datter 🙂

Tak Mette – kærligst fra Coco og Mor

kranio sakral terapi og telepati