Hvordan ser mit dyrs himmel ud?

nov 9, 2020

Dyrehimmelen

Idag skal det handle om noget meget sårbart; nemlig dyrehimmelen, som er det sted, hvor vores kæledyr kommer hen, når de skal videre på rejsen. 

Det er jo stadig tabu for nogle mennesker at tale om døden. Ja for slet ikke at tale om at fordybe sig i denne, og hvad det egentlig betyder for dit dyr. Jeg oplever dog også et behov for at tale om det, så derfor denne artikel.

Hvad betyder det for dig som ejer? Og ikke mindst hvad gør du/vi med denne store sorg, som kan vælte os omkuld og gøre enhver dyreejer trist helt ind i knoglerne og sjælen. 

De mennesker som jeg møder (ofte blot over telefonen) har ofte brug for mere end blot en dyrlæge til hjælp for at sende deres dyr videre. Det kan være alt fra at lade dyret mindes i en periode, lade det begrave i haven eller få det i en urne. Det er så smukt og jeg bliver meget rørt over at få lov at være vidne til dette.

Størst af alt er kærligheden

Det som jo naturligvis gør det både tabu og svært med døden er vel sagtens alle de store følelser, som vi mærker, men ikke ved helt “hvor vi skal gøre af eller med”. Som jeg har talt med flere dyre-ejere om, så er det bedste at kunne være med det og i det. At tillade sorgen at komme frem, være ked af det. Men også at vide at katten, hunden eller hesten har det godt nu. Nu er der ikke smerte, ubehag eller sygdom mere. 

Det sker ofte at vi sammen laver en himmel, som dyret kan finde, når det skal afsted. Så igennem telepatien og healingen får jeg en snak med dyret om, hvad der skal ske og hvad det betyder. Dyrene er oftest meget neutrale omkring det. De ER jo bare i det. Og de forstår energetisk og intuitivt at det er en naturlig del af livet. Deres intuitionsmuskel er tit meget mere udviklet og trænet end os menneskers. 

Ejeren står jo tilbage med følelserne, og det kan nogle gange være det svært. Naturligvis. Jeg ser det som det mest ærefulde at få lov at være en slags sjælesørger og støtte for dyrene og deres mennesker. At være en del af denne sårbare og svære proces er en gave for mig. Det er så uendelig trist og på en utrolig måde også samtidig smuk proces. Det som gør det smukt, er netop at mærke den kærlighed, som strømmer så ubetinget imellem dyr og ejer. Det giver mig ofte tårer ned af kinderne, og berører mig dybt hver gang. 

Hvornår er det tid – hvem ved egentlig det?

Ja det er det store spørgsmål, når et dyr er syg eller gammel. Det er et af de spørgsmål, som jeg ikke kan svare direkte på. 

Men jeg oplever, at når tiden er inde, så er ejeren selv aldrig i tvivl. Så er det blot der “vi” er kommet til. Det kan komme før og også senere end vi alle troede. Jeg forstår godt, at det ville være lettere at få en klar besked om at “nu er det nu” fra mig. Men jeg får kun pejlinger og tegn i den retning. Ingen direkte “nu!” besked. 

Det er et ansvar, der påhviler ejeren af dyret at tage på sig. Man kan spørge til råds hos mig eller/og dyrlægen, men til syvende og sidst, så er det dig som dyre-mor eller dyre-far, der kender dit dyr bedst. Og også her er det godt, at bruge din egen mavefornemmelse og lytte til intuitionen. Du ved det som regel godt. 

Nogle gange kan vi forlænge forløbet med healing. Dette giver både indsigter, ro og til tider også healing til ejer. Sommetider vil healingen også kunne “speede” processen op, så dit dyr bliver klar til at komme videre (og ikke skal igennem et langt opslidende sygdomsforløb). Det er nogle gange for det bedste, selvom vi er ladt tilbage med savn og sorg. 

Vi laver en himmel sammen – dit dyr og jeg

Når jeg får et dyr i forløb eller behandling, som er i en form for terminal fase, så får dyret både beskeder fra dig som dyre-ejer, healing og mulighed for at sige beskeder til dig. Samtidig får dyret og jeg skabt en himmel, som det kan rejse videre til, når tid er. 

Jeg mærker og spørger ind til, hvad dyret kunne tænke sig.  Det formidler jeg videre til ejeren. Ofte har jeg fjernsessioner, hvor det bliver skrevet i en rapport, som jeg sender til ejeren bagefter sessionen. 

Dyret – for eksempel katten – kan selv bestemme, hvad der skal være i dens himmel. Træer, skov, en sø, sommerfugle osv. Alt er muligt, og vi skaber det sammen som et maleri, hvor vi kan male med alle de farver, som vi har lyst til. 

Nogle gange skaber vi himmelen sammen efter at dyret er gået bort, og andre gange er det en del af forløbet op til rejsen videre. 

Hvordan kan mit dyr finde sin himmel og vide at det ser sådan ud?

Dette spørgsmål fik jeg for nylig af en meget engageret og dedikeret dyre-ejer. 

Jeg elsker når jeg får den slags spørgsmål, fordi det får mig til at gå dybere i det energetiske arbejde og forståelsen af dette.

Da klienten spurgte mig om hvordan dyret ved at dets himmel ser sådan ud og kan finde den? Ja så kom det ind fra kanalen: 

“Dyret finder sin himmel ud fra vibrationen og den energi, som er ladet i det billede, som vi sammen har skabt. Himmelen som sådan består af lys, lys og atter lys – her er der mere tale om, at vi får skabt et billede, som vores menneske-hjerner forstår og kan genkende. Vores hjerne er ikke tilfredse med blot at vide der er lys. Vi vil have mere kan man sige. Derfor skabes en himmel som vi kan genkende. Dyret som finder sin himmel befinder sig dybest set i en lys-verden, hvor der er forskellige frekvenser. Disser frekvenser kan oversættes til “et træ” eller “en sø” eller “en sommerfugl”.” 

Det betyder således at dyrets himmel (og menneskers også iøvrigt) består af lys-sensationer som kan have forskellig vibration og følelsesmæssige dybder. Denne HIMMEL MÆRKES meget mere end den SES i virkeligheden. Det er den store forskel. Vi mennesker skal “se” det for at forstå, men man mærker den i højere grad. Det kan dyrene helt automatisk. Og derved kan dyrene let finde frem til deres himmel. 

Vil du vide mere og have hjælp til dit dyr?

Det er muligt at snakke med dyrene under deres sidste tid, og på den måde forberede ejer og dyr så godt muligt på det næste kapitel. 

Men det er også altid muligt at kontakte et afdødt dyr og få vished. Få fortalt eller/og forklaret det, som man ikke nåede eller tænkte på dengang. Måske gik det stærkt, og du vidste end ikke, at din hund, kat eller hest skulle afsted så hurtigt. 

Her kan man telepatisk tage kontakt og få skabt en himmel sammen. Det kan være, at dit dyr allerede har fundet sig en himmel, som det kan fortælle om.

Og så sker det også til tider, at dyret ikke har sluppet helt – ofte fordi ejer ikke har formået (ubevidst er det ofte) at give slip. Har dyret ikke sluppet helt, kan jeg hjælpe det med at komme over i lys, ro og fred i sin himmel. Dette kan være en meget befriende og healende oplevelse for både dyr og ejer. 

Jeg laver det ofte som fjernsessioner, hvor du får en rapport fra mig efter endt session. Det kræver af dig, at du sender mig et billede af dit dyr hvor et øje er synligt. samt hvor der kun er dyret på (det vil sige ikke andre mennesker eller dyr). Desuden sender du mig beskeder eller spørgsmål til dit dyr, som du ønsker leveret eller svar på. Prisen for en fjernsession er 800 kr. 

Vi aftaler et tidspunkt, så du ved præcis hvornår kontakten finder sted. Det kan være en idé, at du selv sætter dig til rette og slapper af imens. Måske du mærker en form for healing i dit indre.

Ring med det samme for mere information og/eller for bestilling af tid på telefon: 21 75 77 22. 

Kærligste hilsner
Mette

Ps.: Spørgsmål og billede kan sender på mail: mette@mettesorensen.dk eller via sms.

Betaling skal ske inden sessionen og gerne ved bestilling af tiden. Det kan ske på konto:
Reg: 2150
Nummer:  0748 134 301
eller via
Mobile pay: 21757722 

Horse