Hvem er ConnectBy METTE

At arbejde med dyrene er for mig en stor gave; dyrene bringer læring, nærvær og inspiration til livet.

Jeg hedder Mette og har altid elsket dyr. I sin tid ville jeg være dyrlæge, men endte af uransagelige grunde med at vælge en stik modsat vej i den benhårde forretningsverden med deadline-kultur og high-performance, som et kriterium for succes. 

I 2005 begyndte jeg at interessere mig for det mere alternative – sideløbende med mit job. Klip til i dag hvor jeg arbejder med healing, telepati og kranio sakral terapi til heste,  hunde og katte. 

Jeg laver det som jeg holder allermest af. Det er en stor glæde og daglig gave. Den er jeg dybt taknemmelig for.

Jeg elsker når dyrene igen trives efter sygdom, traumer eller andre adfærdsmæssige udfordringer. Og hver gang jeg oplever at dyrene blomstrer op er det en hjertefølt oplevelse for mig. Det som særligt giver god mening er når ejer og dyr opnår en dybere og større forståelse for hinanden. Så er basis for et godt samarbejde og øget trivsel på alle planer lagt. Det kan virkelig ikke blive meget bedre. 

Alle veje fører til Rom

Jeg har mange redskaber i værktøjskassen og oplever stadig at min egen krop som instrument til at tune ind og mærke dyret er det bedste af dem alle. Det er en stor glæde at noget for mig så simpelt kan gøre en stor forskel for dyrene og deres ejer.

Det er også dette fundament, som jeg arbejder ud fra, når jeg arbejder med og skal hjælpe et dyr.

Jeg er uddannet Reiki Mester hos Robbie Valenzuela, dyretelepatør hos Ditte Young og kraniosakral terapeut fra Naturgaarden v/ Tove Nielsen, hvor jeg også har taget ekstra kurser. 

Egen udvikling er blevet til passion

Jeg stiller krav til at livet skal være godt og jeg opfatter glæde som den vigtigste ingrediens i et godt liv – for både mennesker og dyr. 

Udvikling har altid optaget mig og jeg har en stor nysgerrighed på at få livet. 

Dyr går noget helt særligt ved mig og de går altid lige ind i hjertet. Jeg mærker virkelig her den sandhed at vi alle er forbundne. 

Min udvikling skete og sker i høj grad på grund af min egen hund, Otto, som blev syg med parasit som hvalp og nær ikke havde klaret den. Men jeg ville og kunne ikke give op så det lykkes med både dyrlægens og alternativ hjælp at få ham rask igen. Dette er en direkte årsag til at jeg arbejder med dyr i dag. 

at arbejde med dyrene og give dem både trivsel, velvære og et talerør for dyrene. Jeg føler i sandhed at dyrene kalder på mig, og jeg nyder at komme ud og hjælpe dem.

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit nye heppekor!

En dejlig anbefaling Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer: “Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden

Læs indlægget »

Kan mirakler ske på 1 time?

Ja det kan de godt … …Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden. Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Læs indlægget »

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »