Hestens sjette sans

okt 2, 2019

Hestens åndelige liv har altid eksisteret. Undertiden og det kan være på grund af størrelsen på dyret, fokus og mål fra ejere, så har man måske sat denne del og dette liv i hesten lidt på stand-by. Hesten er enormt sensitiv. Den MÆRKER rigtig meget indre liv hos dig og hos omgivelserne i det hele taget. 

Ikke mindst mennesker som mangler at være i kontakt med deres intuition glemmer ofte at det som deres hest kan lære dem, er at genfinde og genetablere kontakten med sig selv. Det kan hesten blive et spejl på. Det handler om flere ting som både samfund, kultur og måden vi er i verden på; arbejdsliv og familieliv. Meget er i gang og mange ting kan påvirke dig og dermed din hest. Den VED godt når du er stresset, ked af det eller på anden vis ude af balance. Den VED omvendt også når du tager ansvar og lederskabet på dig. Det være sig overfor dig selv og dette smitter af på din hest. 

Den også er i stand til er at vise dig som ejer eller/og andre tæt på hesten om det liv som findes ubevidst og på andre planer. Hesten er meget sensitiv overfor energier. Den er påvirkelig fra levende mennesker og dyr, og jeg oplever også tit at hesten er i stand til at mærke og fornemme såfremt der er ånder eller aftryk fra tungere energier til stede. Det kan også påvirke deres præstation på ridebanen og deres liv i boksen og sågar på folden. 

Uanset hvad så er et godt sted at starte altid hos dig selv; Hesten spejler dig – på godt og ondt! Og der er en grund til at I er sammen 🙂 

Kærlige kram og tanker Mette

healing og telepati|telepati