Hest med behov for formål, kommunikation og healing

aug 2, 2018

Måske husker du hesten Sybille som jeg talte med i starten af året? 

Hendes fantastiske ejer henvendte sig til mig igen, fordi hun egentlig bare gerne ville høre, hvordan Sybille har det. Samtidig var der et par ting omkring træningen, som ejeren gerne ville høre om. Sybille gad nemlig ikke altid at stå stille. Ejeren har trænet hende fra jorden og var begyndt at sidde op på hende, og det var her at Sybille blev urolig.

Præstations Prinsesse

Sybille vil meget gerne præstere og faktisk er det præstationskravet hun har til sig selv som gør hende lettere stresset og urolig. Så hun har brug for at kende dagsordenen, formålet med træningen. Det vil hjælpe hende til at slappe af i det. Og det kan jo lyde super simpelt og tænk sig, at det er det faktisk også. Men nogle gange er vi nødt til at skal have støtte og andres øjne på sagen, for at vi lige kan se “skoven for bare træer”.

Desuden har Sybille nogle spændinger i kroppen hvor healingen har gavnet hende. Hun trængte også til at blive renset for blokeringer på flere planer, og det tog hun bare så flot imod. Hun er virkelig en delikat sag som er stærk, dygtig og sårbar på samme tid.

Jeg glæder mig stort over ejere som Sybille’s heste-mor, der henvender sig og får sig et tjek-op og en status ind imellem. Det er både trivsel, velvære, samarbejde og forebyggelse på samme tid.

Og ejeren er tilfreds

Sybilles ejer har tilføjet til min beskrivelse her at Sybille er meget roligere nu og det hjælper at tale med hende hvis hun bliver urolig. Ejeren udtaler om træningen: vi træner med sadel  nu  og rebgrime ved opstigningstrappen og der sker små positive skridt  i den rigtige retning hver dag, så om et par dage kommer trensen indenunder rebgrimen… små skridt og jeg er tilbage i sadlen om kort tid er jeg sikker på, og det er bestemt ikke sidste gang du får lov at tale med  hende… 

Tak for at jeg måtte endnu en gang til Sybille og hendes ejer.

Mette

Dyrekommunikation