Healing som støtte ved sygdom hos dit kæledyr vol. 2

jun 24, 2021

Mere om healing

Idag skal det handle mere om healing. For mange mennesker er det måske stadig ret uhåndgribeligt, hvad healing egentlig er. Det forstår jeg godt.

Healing er mest af alt lysbølger af energi som hjælper krop, sind og ånd til mere flow, balance og energi. Healing kan til tider være som en skærebrænder, der baner sig vej og løsner såvel fysiske, psykiske og følelsesmæssige blokeringer hos dyrene. 

Jeg har i den forrige artikel valgt af fokusere mest på healing af fysi ske problematikker. I denne artikel vil jeg fokusere mere på de følelsesmæssige og psykiske aspekter, som healing virkelig også er god til at hjælpe med at lindre og forløse.

Dette er baseret på min egen erfaring med healing af dyr. Og det gælder alle de dyr som jeg har mødt; hunde, heste, katte, kaniner og papegøjer. Healing er stadig healing og ens for alle dyrene er en krop, et sind og ikke mindst følelseskroppen.

Følelsesmæssig healing

En stor del af en healing session handler ofte om følelser. Dyrene hænger måske ikke umiddelbart så meget fast i deres følelser. Hvis dyret er i balance, så kan det mærke følelsen og slippe den igen. Uden noget større postyr. 

Men hvis der er noget som trigges hos dem. En oplevelse i deres omgivelser; Det kan være alt fra en flytning, skilsmisse i familien, sygdom i familien og selvfølgelig ikke mindst ved dødsfald. Det påvirker dyrene i en grad vi kan blive overrasket over.

Det handler især om at dyrene specielt også mærker. Og at de især mærker mere end de analyserer tingene. 

Det kan være der har været en kortere eller længere periode med stress, uro, bekymring og/eller dårlig stemning i familien. Dette er også noget som påvirker dyrene og deres følelser. 

Familien betyder en del – ja måske alt

Udover at dyrene selv har et følelsesliv, så er de jo oftest også dybt investeret i deres familie. Det betyder at dyrene dæmmer op for og kompenserer for dine/familiemedlemmers følelser.

Det har jeg skrevet en del om i tidligere artikler i form af at dyrene spejler os ejere. De viser os populært sagt, hvordan vi selv går og har det☺️

Så er der ubalancer og udfordringer i vores liv, så kan vi godt regne med at vores hund, kat eller hest også har brug for healing og støtte. 

Trods det at jeg her skriver om den følelsesmæssige del, så kan dette sagtens vise sig i en forandret adfærd hos dyret; enten “klistrer” dyret mere til dig eller det modsatte. Det kan være det har manglende appetit, øget appetit, kaster op eller andre ting. Eller hunden gør mere umotiveret end ellers. Katten er mere i alarmberedskab eller hesten er mere urolig, og den virker måske ligefrem usamarbejdsvillig i ridningen. 

Læs også artiklen om spejling via linket her:

https://connectbymette.org/2020/09/19/hvad-er-spejling-og-spejler-mit-dyr-mig/

Den mentale og psykologiske healing

Det følelsesmæssige og psykologiske hænger som oftest sammen. Når dyret eksempelvis føler angst, så er der også noget psykisk at tage højde for i healingen. 

Her spørger jeg ind ved hjælp af telepatien samtidig med at healingen arbejder på det følelsesmæssige og tilmed fysiske plan. Som mange nok kender det, så kan det at erkende en følelse, og at blive mødt i den følelse, give en lettelse og en slags slip. Dette slip er også med til at sætte en god healing i gang hos dyret. 

Angsten kan have flere årsager og grunde, hvilket vi også arbejder os ind på i sessionen. Nogle gange kommer sagens kerne frem med det samme, eller du som ejer har allerede fortalt om det. Det er naturligvis en hjælp at du giver den information som du har til mig. Så er der et grundlag at starte ud fra. At healingen så kan gå mange veje fortsat, er kun en styrke, som betyder, at der bliver arbejdet med det som dit dyr er klar til at bearbejde. Og igen – andre gange kan der også komme nye ting frem som forklarer angsten og adfærden. 

No quick fix

Der er ikke altid et quick fix på healinger hvadenten det er af fysisk, følelsesmæssigt eller psykisk karakter. Det er en proces som kræver tålmodighed og engagement fra dig som ejer.

Forestil dig blot et menneske med angst; hvor mange gange skal dette menneske til psykolog og i behandling for at komme videre i livet… Det er forskelligt netop. Således er det også med vores dyr. 

Dyrene er måske en smule hurtigere til at heale end os mennesker, men processen kan ikke forceres og vil ind imellem tage noget tid. 

Healing af traumer

Traumer er naturligvis knyttet til både følelseslivet og den mentale/psykiske del hos dit dyr. Et traume er en (mere eller mindre ubevidst) tilstand, som har taget mere permanent bolig i dit dyr.

Måske har der været tidlige, dårlige oplevelser i livet hos dit dyr.

Det kan eksempelvis være en kat som er “dumpet” eller forladt på en rasteplads, en hund som er født i et andet land og har haft en hård start hos folk, som har set hunden mere som en vare end et levende væsen. Eller igen hesten som har startet ud på en form for “samlebånd”, hvor det har handlet om afretning, præstation og tests. 

Igen må jeg minde om at traumer også kan have en fysisk side som eksempelvis mavesår, fordøjelsesproblmer eller andre fysiske problemer med organer i kroppen (nyrer, hjerte, lunger etc). 

Læs forrige artikel om fysisk healing via linket her:

https://connectbymette.org/2021/06/10/healing-som-stoette-ved-sygdom-hos-dit-kaeledyr- /

Healer og psykolog

Traumerne kan heldigvis heales og bearbejdes et langt stykke henad vejen.

For noget tid siden oplevede jeg at blive omtalt som “psykologen”, selvom jeg egentlig selv mest af alt synes, at jeg healer dyrene. Og det viser jo bare, at en stor del af healing af traumer som hovedregel består af både telepati, terapi, healing, samt det at møde dyret lige der hvor det er.

Jeg møder dyret i dets følelser og  med alle de sjælelige skrammer, som det nu måtte have. Det er så stor en ære og ikke mindst glæde at få lov at hjælpe dyrene på denne måde.

Et traume som styrer dyret kan også komme til udtryk i en overdreven adfærd af for eksempel “pleaser-mode”, “rasmus-modsat-mode” eller apatisk og rigid adfærd. Og i værste fald en slukkethed hos dyret. Her kan der ligefrem være tale om depression, sorg og afmagt hos dyret.

Jeg bruger mig selv 100% i mit møde med dyrene. Og jeg taler til de ting, som jeg mærker hos dem. Så hvis traumet handler om at føle sig forkert eller ikke helt have en berettigelse i verden, så er det det, som vi snakker ind i. Det gør jeg ved at MÆRKE det SAMMEN med dit dyr. Alle de følelser kan jeg rumme, fordi jeg bruger mig selv og min egen erfaring. Jeg genkender de følelser som dyret har, og kan derfor hjælpe dyrene med at forstå og bearbejde dem.

Brug for lindring?

Så ring eller skriv til mig allerede idag for at høre nærmere eller bestille tid. 

Du kan altid ringe eller sende en sms. Mit nummer er: 21 75 77 22

Vil du hellere sende en mail.
Min e-mail er: mette@mettesorensen.dk

Vi skrives ved med ønske om en vidunderlig dag til alle tobenede og firbenende

Kærligste hilsner 
Mette

Ps.: Prisen for en fjernhealing er 800 kr. og for et besøg er 950 kr. (ved besøg må forventes et kørselstillæg alt efter afstanden – udgangspunkt er København). Det er også muligt at købe klipperkort hvor man sparer 500 kr. ved køb af 5 gange fjernhealing.

dog