Healing og telepati med kaninerne Linus og Kaninus

sep 6, 2018

Af flere gange har jeg healet og lavet telepati på kaninen Linus. Nu viser det sig så at Kaninus og Linus som bor samme sted gerne skal sættes sammen, så de jo netop kan gå sammen og have fornøjelse af hinanden.

Til at starte med havde Linus problemer med tænderne og det er stadig udfordret men dyrlægen har behandlet ham og jeg har healet på hans smerte. Han har ikke de store smerter mere, men idet han ikke bryder sig om at spise grene, hvor han kan få slebet sine tænder, så kan han være nødt til at skulle til dyrlægen og have det gjort. 

Det som jeg mærker når Linus får healing i sin mund er hvor healingen arbejder og hvordan det føles for ham. Det mærker jeg via min egen mund. Således mærker jeg også når det skifter fra venstre undermund til højre undermund eller overmund og tilbage igen. Sådan er healingens natur for mig. Den bølger frem og tilbage og løsner først lidt her og så lidt der for så at gå tilbage igen og kunne løsne mere op. 

Linus har en vidunderlig ejer som vil gøre alt for ham og det er jo kun skønt. 

Tilbage til sagen med at nu skulle Linus og Kaninus sættes sammen. Til at starte med var Linus efter Kaninus og ville dominere ham. Bestemme hvor han måtte være og skubbede til ham. Den næste gang så skete der det omvendte at det nu er Kaninus som kanøfler Linus. De er jo begge hanner og vil bestemme. Så det er både en alfa-instinktiv adfærd som går i gang. Hvem skal bestemme over tingene og den anden. 

Telepatien blev lidt anderledes for vi kan ikke tage instinktet helt væk fra dyrene, men der måtte spørges ind til og mærkes ind efter, hvordan man kan komme overens og være der begge to. Løsningen blev også at kaninerne har brug for et lille hus (i form af en papkasse eller lign.) som de hver især har “helle” i. Desuden er det godt at der er 2 ting at lege med og på. Så når de har 1 tunnel så kan det være en god idé at anskaffe 1 bro også. Så bliver der flere muligheder for dem. 

Det er naturligvis en dynamisk proces og dyrenes færden overrasker gang på gang. De er på den måde ligeså komplekse og samtidig simple som mennesker. De ønsker tryghed, rammer og frihed på samme tid. 

Jeg glæder mig til at følge Linus og Kaninus liv og høre mere om hvordan det kommer til at gå med dem fremover. 

Tak for at jeg måtte være med til at hjælpe til Charlotte som ejer Linus og Kaninus. Det er altid en stor fornøjelse. 

Har du et dyr som har brug for hjælp så skriv eller ring til mig på: 21 75 77 22. 

Jeg kommer til Sjælland (nærmere bestemt Frederikssund og omegn) den 11.-12. september. Her er der mulighed for booking af tid stadig. 

Ring til mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og dit kæledyr. 

 

Fineste Linus som har fået healing for sine tænder
Dyrehealing