Healing og telepati af elskelige, charmerende Noora Chanel

aug 10, 2018

Forleden havde jeg den store fornøjelse at have en healing og telepati med hunden Noora Chanel. Hun er en fin lille pige som også er en rigtig vidunderlig charmetrold. Hun har problemer med en byld på sin forpote, og det ville hende ejer meget gerne have healet. Sessionen skete ved fjernhealing og telepati om formiddagen og her er ordene fra ejer som kom til mig samme dags aften:
Tak, hvor er jeg bare glad for at jeg kontaktede dig. Vi var ved dyrlægen i sidste uge og fik prikket hul i bylden. Hun har fået smertestillende og antibiotika samt et fodbad i klorhexidin shampo hver eneste dag. Vi skal have poten tjekket igen på fredag.
Du har ret. Noora charmerer alle på sin vej, og hun kan også være noget så fræk. Især når vi leger.
Jeg er bare så glad for hun trives hos mig for jeg kunne ikke undvære hende. Hun har virkelig givet mig livsglæde. Jeg har været i tvivl om hun trives da jeg noget af tiden sidder i kørestol. Men det lyder ik til at hun bemærker det. 
Jeg tror healingen virker og synes poten er lidt mindre hævet, og er spændt på at se det imorgen. Tak for at du snakkede med Noora Chanel. Jeg håber du måske har lyst til at tale med hende en anden gang. 
Julie

Telepati