Healing – Mirakel eller Virkelighed?

sep 15, 2013

De seneste måneder har været afslappende, spændende, lærerige og ind imellem også udfordrende. Der har været sol, varme, hygge og oplevelser i Europa og herhjemme ikke mindst. Indholdet har været stilhed, selskab og road-trip rundt omkring til spændende steder og natur. En stor saltvandsindsprøjtning for sjælen.

I øjeblikket er der fordybelse, udvikling og vækst. På alle planer. En fin og smuk overgang til efteråret, som giver plads til både ny aktivitet, arbejde men også eftertænksomhed. Personligt elsker jeg årstidernes skiften og efteråret. Om det er fordi jeg har fødselsdag i oktober ved jeg ikke, men jeg synes naturen er flot med dens mange farver, hyggen indenfor med stearinlys, tæpper og vamsede trøjer. Denne forandring og den kraft der er i farverne og fordybelsen indenfor er næring for ny vækst.

Dette efterår kommer til at stå i healingens tegn. Det er et område i vækst. Der er flere som overgiver sig til idéen om at der er mere mellem himmel og jord. Hvad nu hvis jeg fik det bedre? Det er en modningsproces her i Vesten. I Østen har det været brugt i flere tusind år, så der er det et alternativ og supplement på linie med alle andre behandlingsformer.

HealingHealing handler dybest set om at den livskraft, der er i hver en krop, bliver balanceret således den kan flyde frit og ubesværet. Livskraften stråler ud fra kroppen og er vel nok det de fleste mennesker kalder udstråling. I nogle alternative kredse bliver det kaldt aura, energifelt, energikrop og så videre. Kært barn mange navns, men det handler om det samme. Når denne usynlige krop bliver behandlet, så har det en positiv påvirkning på den fysiske krop. Og den fysiske krop bliver i stand til at helbrede sig selv.

Healing har ingen bivirkning. Højst intensiverer smerten i den fysiske krop for en kortere periode. Det er healingsprocessen som speeder op og genfinder balance. Helbredelse.

Jeg har gennem den seneste tid hørt flere healere udtale hvor ærgeligt det er, at folk først kommer til dem, når det næsten er for sent eller som sidste udvej. I stedet for at søge en naturlig behandling uden bivirkninger inden de tyr til piller, stråler, medicin. Det vil til enhver tid være en god idé at modtage healing samtidig med medicinsk behandling, idet healingen vil hjælpe kroppen med at klare bivirkningerne ved medicinen, rense ud og hjælpe kroppen til at genfinde lys og styrke. Jeg kan kun være enige med de andre healere. Det er ærgeligt og alligevel er det trods alt bedre at kunne hjælpe mennesker til at få det så godt som muligt uanset, hvornår de vælger at tage kontakt. Der er en lys livskraft i hver af os og et positivt sind, som kan hjælpe megen sygdom på retur.

Healingen giver som minimum fred i sindet og det i sig selv er et godt fundament for helbredelse af fysisk eller psykisk ubehag. Mange af de mennesker jeg har haft til healing oplever at de sover utrolig godt natten efter, hvilket jo giver kroppen mulighed for at hele sig selv uden afbrydelser og stressende søvnmangel. Så mere hokus pokus er det heller ikke, selvom man ikke kan “se” healing med det blotte øje. Som jeg på et tidspunkt læste – vi holder jo heller ikke op med at trække vejret, fordi vi ikke kan se luften! Det samme er med healing. Selvom vi ikke kan se det, betyder det ikke, at det ikke eksisterer.

Jeg foretager fjernhealing for nogle klienter i Jylland. På sommerferien havde jeg aftalt med en af dem, at jeg gav hende fjernhealing fra Maastricht. Hun havde brug for det, og jeg kunne sagtens finde en time om eftermiddagen. Det virkede selvfølgelig. Til stor forundring for nogle mennesker. Men jeg svarer altid, at du kan jo også ringe fra din mobiltelefon, selvom du er i udlandet. Så hvorfor skulle healingsenergien ikke kunne virke? Det netværk har trods alt eksisteret længere end noget mobilnet:-)!

Healing er i den grad virkelighed. Det kræver blot en lille åbning i det vestlige sind, som tillader en ekstra dimension i virkeligheden.

Energi