Healing af traumer hos din kat

sep 2, 2021

Idag vil jeg skrive mere om de skønne og vidunderlige katte. Jeg har ofte katte til healing og telepati. Deres ejere er generelt også meget empatiske, omsorgsfulde og interesserede i det energetiske arbejde.

De katte som jeg har behandlet og behandler kan både være katte, som har en terminal sygdom og katte som “blot” får healing for velvære og psykisk trivsel.

Det kan for eksempel være at ejer selv gennemgår en periode med uro og personlige udfordringer. Her er mange helt klar over, at det påvirker deres kat. Stort set alene af den grund bestiller de løbende healinger til deres kat. 

Det glæder jo mit dyrehjerte når ejerne har den indstilling, at deres kat(te) skal have det så godt som muligt imens de er her. Det er jo ganske bevægende og smukt. 

Spirituel udvikling

I nogle healinger går behandlingen næsten udelukkende på det fysiske plan. Også selvom healing er en energetisk behandlingsform. Som mange efterhånden er klar over, så er kroppen (og psyken) meget påvirkelig overfor energi og stemninger.

Blot tænk på hvad eksempelvis en tavs og anspændt stemning i et lokale kan gøre ved dig selv. Så energi påvirker os alle meget mere end vi bevidst måske lige går og tror. Det gælder selvfølgelig også for dyrene – og vi smitter dem med vores energi og humør. 

Indsigt og udvikling

Der sker ofte en form for indsigt og udvikling hos ejeren, når katten får healing. Udviklingen er måske allerede være i gang hos ejer, og denne udvikling bliver støttet/speeded op når katten får healing. Det skyldes at energetisk er ejer og kat (det gælder også andre dyr) forbundne.

Det sker at der kommer budskaber til ejeren også. De  kommer oftest, når det er åbenhed og tillid. Når energien ved at der er plads til og behov for et budskab. 

Er du ikke åben overfor det spirituelle eller åndelige, så er det ikke sikkert, at der kommer budskaber. Omvendt kan du selv mærke og intuitivt fornemme ting, så kan det være at du selv modtager budskaberne udenom mig.

Energien og budskaberne finder vej der hvor der er hul igennem kan man sige. Og man skal være parat til at lytte uden modstand.

Katte ville vælge 

Ja hvad ville katte vælge? – Frihed og Uafhængighed. Det er deres natur. Samtidig er mange indekatte jo nært knyttet til deres familie og nyder virkelig godt af trygheden og varmen indenfor. 

Når jeg har arbejdet med vildkatte, så er det dog meget tydeligt, at de altid viser mig, at de vægter deres frihed og uafhængighed højst af alt. Det er naturligvis klart for det er jo netop vildkatte. De bryder sig ikke om kontrol og mennesker generelt.

Det (be)rører mig dybt, når jeg mærker dette store sug af frihedstrang og kattens dygtige intuitive instinkt, som forstår at begå sig og leve et liv ude i den “rå” natur. 

At vi så kan tæmme dem og få lov til at blive deres ven er en anden sag. For det kan lade sig gøre – på kattens præmisser selvfølgelig.

Måske nogen husker Vildkatten Valde, som er blevet rigtig gode venner med sin “husly-mor”. Men kendetegnede for ham er også, at han selv bestemmer. Han kommer og går helt som det passer en herlig Valde-Vildkat.

Læs artiklen om Valde ved at klikke på linket herunder:

https://connectbymette.org/2021/03/06/historien-om-vildkatten-valde/

Healing af traumer

Man siger jo at katte er naturlige healere og også at de har 9 liv. Det tror jeg også meget på. Når kattene er naturlige healere så er det også med til at gøre dem udfordret, hvis ejeren eller/og personer i deres nærhed er udfordret. Uroen “smitter” eller katten dæmmer op/kompenserer for ejerens udfordrede sind, følelser eller hvad det kan være.

Dette kan healing og forløsning af de følelser og energier som katten har suget til sig (ubevidst for de gør det jo bare) hjælpe på.

Derudover så er der naturligvis sygdom som healing kan lindre og nogle gange hjælpe kroppen til at kunne arbejde bedre imod normal balance igen. Healing er som homeopatisk medicin – det tager tid inden den fulde effekt viser sig, fordi kroppen skal nå at modtage, bearbejde og integrere behandlingen. Det kan tage op til flere dage og nogle gange uger. 

Andre årsager til at healing er en god ide er fødsler – det er for dyr som for mennesker en stor omvæltning og kroppen er udfordret og under pres. Desuden kan man med fordel bruge healing efter operation. Her opstår der altid et traume i væv, krop og følelsesmæssig stress og chok. Hertil kommer flytning, ombygning eller sorg kan også være temaer som det er godt for katten at få healet.

Sidst men ikke mindst så er dårlige oplevelser – en dårlig begyndelse eller hård medfart fra (oftest) mennesker en god grund til at få healet din kat. 

Har din kat brug for et healing boost?

Måske har din kat ændret adfærd eller været igennem en hård periode nu eller tidligere. Måske endda før den kom til at være hos dig. Måske har den bare brug for et boost af energi, lys og healing.

Skriv eller ring til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din kat videre på jeres rejse sammen.

Jeg laver oftest fjernbehandling ved hjælp af et billede. Her tuner jeg ind for indsigt, input og svar fra din kat og der går også automatisk en healingsproces i gang. Alt sammen bliver formidlet videre til dig i en rapport som du modtager efter sessionen eller vi kan tage det telefonisk bagefter hvis du foretrækker det. 

Telefon: 21 75 77 22

Email: mette@mettesorensen.dk

De kærligste hilsner med ønske om en vidunderlig dag

Find link til fjernbehandling og link til priser herunder:

https://connectbymette.org/ydelser/fjernhealing-dyr/

https://connectbymette.org/ydelser/billedetelepati/

https://connectbymette.org/priser/

dyrehealing