Happy – den cooleste kat i byen med et stort hjerte

maj 19, 2020

Tak for healing og telepati til Mette ❤

Jeg er imponeret over at se, hvor meget en fjernhealing kan udrette. Efter første session fik Happy betydelig mere bevægelighed og styrke i kroppen og han kunne pludselig bøje sit stive håndled igen. Tilmed fik han mere liv i øjnene.

Desværre stod Happy i længden ikke til at rede og han gik uventet over. Selv om det var weekend, fik jeg tid til en session allerede næste dag, så jeg kunne få en forklaring og vi kunne få sagt ordentligt farvel til hinanden. Min anden kat, Reedy som ikke forstod hvad der var sket, kunne blive beroliget.

Jeg har fået 5 sessions hos Mette med healing og telepati. Det startede egentlig med, at jeg blot ønskede at få en forklaring på Happys mystiske sygdom, som dyrlægen ikke kunne forklare. Det fik jeg og meget mere til. Jeg kom også med i healingen og det hele handlede faktisk om at jeg havde været fastkørt psykisk i årevis og var til sidst også totalt drænet for energi. Dette havde min elskede Happy kompenseret for. Efter 3 sessions kom jeg pludselig videre. Dermed var Happys mission på jorden fuldført og han kunne med fred i sindet gå over. 

Jeg kan klart anbefale Mette. Hun er nem at komme i kontakt med og man får altid fyldestgørende og empatisk respons. Tak for hjælpenPutte

Healing - telepati