Gnisten kom tilbage til Ella

feb 27, 2020

På besøg hos Ella

For noget tid siden fik Ella en session hvor jeg i løbet af 1,5 time gav hende rigtig meget healing og besvarede spørgsmål fra Ellas ejer. Hun fik healet et traume fra hvalpetiden, og hun fik også renset uro og negativitet af sig.

Samtidig fik hun et kæmpe energi-boost på den måde, at hun blev tanket op indefra med lys fra healingen. Det gav hende grounding, ro og optimisme, samt ikke mindst en robusthed overfor omverdenen. Så hun bedre kan stå stærkt i sig selv, og ikke mindst undgå at tage verden så meget ind i sit nervesystem.

Hvordan havde Ella det?

Ella var meget nervøs, bange og sky, da jeg mødte hende hjemme hos hende første gang. Hun gemte sig under sofaen til at starte med. Hun kom ud derfra og kom lidt senere og ind i samme rum, hvor jeg og hunde-mor befandt os. 

Det i sig selv var stort fortalte ejeren mig. At hun overhovedet kom frem imens at jeg var der.

Jeg er overbevist om at dyrene mærker hurtigt og let energi, intentioner og velvilje. Og jeg er sikker på at Ella også godt vidste, at det handlede om hende og det var noget godt hun kunne få her. Samtidig er Ella ret nysgerrig, så hun måtte jo nok også se nærmere på den fremmede dame, som var kommet på besøg 

Smukke Ella

OBS.: Jeg rørte aldrig fysisk ved Ella, da det ville have føltes som et overgreb for hende.

En god tilbagemelding

Hendes problem er (nu: var) netop, at hun ikke brød sig om særlig mange mennesker, og da slet ikke fremmede. Så healingen foregik på afstand. Det er vigtigt at møde dyrene, hvor de er, og ikke forcere eller tvinge noget ned over dem.

I dag talte jeg i telefon med Ellas ejer og hun gav mig lov til at skrive om Ella og sendte mig også dette vidunderlige billede hvor Ella bare ligger i sit rette element på sofaen og kigger (se ovenfor)

De udtalelser som jeg fik fra Ellas ejer efterfølgende:

  1. Hun har ikke det vilde blik i øjnene mere. Når der kommer en cykel på gåturen, så kan jeg tale hende til ro nu istedet for at hun kører helt op. Vi bruger den lange snor og det gør en positiv forskel for hende.
  2. Når vi har mødt folk på vores gåture har de på lang afstand kunnet se at Ella var forandret og har spurgt til hvad der er sket. De har kunnet se at det er en helt anden hund. Det har simpelthen været en oplevelse over al al forventning. 
  3. Hun vil sidde på skødet af farmor,  hvilket hun aldrig har villet før. Så det vakte også stor glæde. Hun tager også andre familiemedlemmer mere til sig nu.
  4. Ella vil gerne med ud på ture igen. Hun kommer når jeg skal lufte den anden hund og hun vil med. Hun gemmer sig ikke i hjemmet på den samme måde mere og hun kan bedre udleve sin nysgerrighed som hun jo også har. 
  5. Når vi kører bil sidder hun bedre i bilen og kigger op og ud førhen sad hun og trykkede sig helt ned. 

Det har været en meget positiv oplevelse (at have dig på besøg) og er gået langt over mine forventninger.
Ejer til Ella 

Det er aldrig for sent

Det er for mig den største fornøjelse når der kan ske så meget på kun en enkelt session. Og det er jo en stor hjælp for adfærden og selve forandringen, når ejeren er så åben og støttende for hundens velvære.

Jeg er bare så glad og dybt i hjertet danser jeg af taknemmelighed over at kunne og få lov til at hjælpe – TAK TAK TAK!

Så hvad vil jeg sige med dette blog indlæg? At du skal ikke finde dig i det!!

Der ER altid muligt at forbedre, ændre og arbejde med din hund, hest eller kat. Jeg oplever hver dag hvordan healingen hjælper dyrene til indre ro, glæde og gnist. Når jeg tilmed taler med dem om deres traumer og de ting, som de er bange for, så får de netop en stemme og bliver hørt, set og forstået på nye måder af deres ejer. 

Det healer dyrene og det healer hos ejeren.

Det giver samhørighed og livet sammen en ekstra dimension. 

Vi ved godt efterhånden at dyrene har følelser og mærker emotionelt. At de har psykiske behov og ønsker, som igen fremmer deres fysiske formåen og trivsel. Præcis som hos mennesker.

Ring eller skriv til mig for at høre hvad jeg kan gøre for din hund (hest eller kat).  

Telefon: 21 75 77 22

Kærlig hilsen
Mette

Hund. hest. kat. Dyrehealing og telepati|Telepati