Giv mig et tegn

mar 20, 2021

Vores bedste venner bliver aldrig glemt

Idag skal det handle lidt mere om det spirituelle i forhold til vores dyr. Og nærmere bestemt de dyr som vi ikke har hos os mere – de afdøde, kære dyr som er taget videre til deres himmelske liv.

Som jeg i en anden artikel har nævnt, så er livet for dyrene i himmelen netop frit, skønt og uden smerter. De vil altid være en del af os – have efterladt et minde, et aftryk og en stemning hos os som ejer. 

Som menneske er nok en af de største udfordringer igennem livet at give slip – på alle planer. Vi har en hjerne og et ego (nogle gange et vældig fyldigt ego!), som gerne vil have kontrol og kunne regne det hele ud. Så har vi en anden del, som vi er mere eller mindre i kontakt med. Den mere spirituelle del, som godt ved, at der er mere imellem himmel og jord. 

Vi savner og det er helt okay

Når vi har sagt farvel til vores dyr, så er det oftest følelsesmæssigt på linje med et familiemedlem, som er taget videre. Det er hårdt og det er svært. Måske endda hårdt på en anden måde, fordi vores dyr ikke bliver så gamle som mennesker. Vi har dem i kortere tid. Det er et “short but sweet” bekendtskab. Og det skærer dybt i hjertet, når vi skal sige farvel og på gensyn. 

Jeg bliver ofte spurgt om vi kan tage kontakt til afdøde dyr, og det kan man sagtens.

De telepatier er altid dybt rørende – både for mig som telepatør og også for ejer. Jeg er dybt taknemmelig for at få vist den tillid at møde dyrets sjæl, og ikke mindst mærke den store kærlighed blandet med sorgen og savnet. Det er så “bitter-sweet” som det kan være. En sand tåreperser til tider. Så det er nok mere reglen end undtagelsen, at jeg får våde øjne i formidlingen af kontakten. 

Et tegn fra oven

Er det muligt at få et tegn fra et afdødt kæledyr? Ja det er det naturligvis. Og det kræver allermest at du er åben overfor det. Det kan komme til udtryk på mange måder. Jeg skriver her nogle af de tegn, som jeg mest har erfaret igennem kontakt med afdøde dyr og egen erfaring. 

  • Et af de mest typisk forekommende tegn er en fjer – ofte et sted hvor der ikke burde være en fjer. Der kan også være flere fjer, som nærmest antager et mønster. 
  • Et andet tegn er en tanke – ja blot en tanke, fordi du ser noget, der minder dig om din hund, kat eller hest. Så er der en kontakt.
  • Det kan også være en bestemt ting, som du og dit kæledyr havde sammen. Noget som kun I to ved.
  • Det kan være en fornemmelse af at du mærker en let berøring eller et vindpust. Fornemmelsen af at dyret står eller sidder ved siden af dig.
  • Det kan også være en følelse af indre gåsehud eller kølighed et sted, hvor du egentlig ikke har det koldt.
  • Det kan være en duft. 
  • Eller måske kan du pludselig “se” noget lys eller nogle vibrationer – og du tænker på dit dyr. 

Tid eksisterer ikke i himlen

Det er muligt at kontakte et afdødt dyr og få vished. Også selvom dyret er mistet for både måneder eller år siden. Mange ejere føler det rart at få sagt “ordentligt” farvel på denne måde; det kan være hvis dyret pludselig måtte afsted ved aflivning, der har været svær sygdom eller savnet bare er rigtig stort.

Her er der mulighed for at få fortalt eller/og forklaret det, som man ikke nåede eller tænkte på dengang. 

Det sker til tider, at dyret ikke har sluppet helt og er kommet på afveje i sin himmelfart. Hvis det er tilfældet, kan jeg hjælpe det med at komme over i lys, ro og fred i sin himmel. Dette kan være en meget befriende og healende oplevelse for både dyr og ejer. 

Jeg laver det som fjernsessioner, hvor du får en rapport fra mig efter endt session. Det kræver af dig, at du sender mig et billede af dit dyr hvor et øje er synligt. samt hvor der kun er dyret på (det vil sige ikke andre mennesker eller dyr). Desuden sender du dine beskeder og spørgsmål til dit dyr til mig.

Prisen for en fjernsession er 800 kr. 

Vi aftaler et tidspunkt, så du ved præcis hvornår kontakten finder sted. Det kan være en idé, at du selv sætter dig til rette og slapper af imens. Måske du mærker en form for healing i dit indre.

Ring med det samme for mere information og/eller for bestilling af tid på telefon: 21 75 77 22. 

Kærligste hilsner
Mette

Læs også blog-artiklerne:

https://connectbymette.org/2020/11/09/hvordan-ser-mit-dyrs-himmel-ud/

og

https://connectbymette.org/2020/11/25/det-svaereste-ved-at-have-dyr/

healing|dyrehealing