Fra hestens mund

jul 24, 2019

Hestens er et særligt væsen

Jeg får lyst til at skrive lidt om hesten og den smukke energi, som hesten ER og VISER os mennesker. Hesten er grundlæggende tillid, respekt og ro.

Når den ikke er det så handler det om dårlige oplevelser, sygdom eller/og smerter. Eller psykiske traumer.  Mange af de oplevelser er menneskeskabte. Det er med heste (og dyr i det hele taget) oftest sådan at sygdom er stagneret energi, som har sat sig som fysiske skavanker. Nogle gange er det nødvendigt med operation, medicin, og supplerer du med telepati og healing, så er der basis for en dybdegående behandling samt forebyggelse.

Hermed kan du være på forkant med hestens behov og fremtid. Det er jo egentlig så smart at kunne spørge hestens selv! Din egen intuition og kendskab til din hest er vigtig, og du vil uden at kunne forklare det ofte vide hvad der er brug for. 

 

Hjælpen er her!

Skulle du alligevel blive i tvivl, forvirret eller usikker, så kan det være fordi du er følelsesmæssigt engageret i din hest (naturligvis), og dermed kan det være sværere med intuitionen.

Hvis der er noget som ikke fungerer, og du synes at have afsøgt og prøvet alt. Så fortvivl ikke. Hestens krop, celler og energien i kroppen fortæller alt det som er  muligt under en healing og telepati.

Informationerne kommer fra flere steder og indsigter samt budskaber er muligt fra både et fysisk, psykisk og åndeligt plan. 


Alt er muligt for den som er åben

Du kan opleve temmelig spirituelle og meget (lav)praktiske svar, muligheder og løsninger, når din hest får en session hos mig. For dig handler det vel oftest om at hesten får det godt og I kan komme videre i jeres liv sammen. Og er du også åben for at det mest “langhårede” råd og måske til tider temmeligt indlysende råd, så er du i sandhed halvt i mål!!! 

Det er altid en fornøjelse, når hest og ejer kommer godt videre og arbejder sammen på et dybere plan end tidligere. Der er i virkeligheden altid mulighed for healing og erkendelse hos begge. Både dig som ejer/rytter og din hest. Min oplevelse er, som beskrevet i tidligere indlæg, at hesten oftest spejler, hvad ejeren har brug for at lære om sig selv eller bearbejde. 

Erfaringen er også at åbenheden for at virkelig lytte med nye ører kan give nye vinkler. Også selvom det kan lyde som “same old news”. Det er jo NU at svar og budskaber kommer, og energien i disse svarer til i dag, og ikke hvad du hørte for måneder eller år siden. 

Derfor healing og telepati til din hest

Det ses ofte at healinger og telepatier absolut bidrager til klarhed og ro. Det drejer sig om at få indsigt, læring og udvikling for dig og din hest.

Hvad vil jeg sige med dette indlæg?

Slå et slag for at telepatien også er healing og healing er telepati på mange måder. Begge dele bidrager til at gøre dig klogere på din hest og dermed dig selv. Det healer i sig selv. 

Det er som at mærke en flig af universets uendelige potentiale manifesteret i fysisk form og på en måde stadig i flydende energitisk flow. Ord rækker sjældent til at beskrive min dybe hjertelige glæde. 

Så hænger din hest med mulen? Er den trist eller træt? Så skriv eller ring til mig allerede i dag og bestil en tid. 

Ha en fortryllende dag 🙂

Kærligst Mette

dyrehealing