Fra dårligt naboskab til rigtige gode venner

aug 28, 2020

Intentionen “godt naboskab”

I vores familie har vi tre kaniner. Kaninus, en han på 8 år, Silke, en hun på 1 år og Alvin, en han på 1 år.

I foråret blev de to yngste hhv. sterialiseret og kastreret. Vores ønske var, at de ville kunne blive luftet i vores lille have samtidig, og forhåbentlig have lidt glæde af hinanden.

Mette har talt med kaninerne ind imellem, når vi har oplevet et behov herfor. Ved en af sessionerne gav Kaninus (8 år), udtryk for, at man jo ikke altid er venner med sine naboer, så det skulle vi ikke forvente.

En af udfordringerne var, at den yngste, Alvin, sprang på de to andre – mest på Kaninus. Det var til stor gene for de andre, som ikke gad at være sammen med ham.

Vi bestilte tid hos Mette, der healede kaninerne. Hun hjalp dem med at få eventuelle medicinrester ud af kroppen, mærkede hormonniveauet og talte med dem via telepati.

Hvordan gik det så?

Vi var meget spændte på, hvordan det ville gå at lukke dem ud i haven sammen første gang efter sessionen…

Et par gange løb Alvin i høj fart mod de andre, og skulle lige til at springe på en af dem, da han brat stoppede op, som hvis han havde Mette siddende på sine skuldre og hviske ham ind i øret, at det var en dårlig idé.

Allerede ved nr. 2 luftetur, var Alvins konstante søgen mod at hoppe på en af de andre afløst af et fantastisk samspil kaninerne imellem. Her var det særligt Silke og Alvin som blev “partners in crime”, i forsøget på at komme bag hønsenettet og grave et sted, som ikke er tiltænkt kaninerne. Sessionerne foregik i maj måned, og kun en enkelt gang i slutningen af juli, gjorde Alvin antræk til at ville hoppe på Silke- Han har ikke gjort det siden!

Det er en kæmpe glæde for os, og særligt for kaninerne, at de nu kan luftes ude sammen. Vi oplever, at de virkelig har glæde af hinanden og det er dejligt, for det betyder, at de være ude i længere tid ad gangen.

Tak!

Tusind tak Mette! Det har været og er til stadighed en gave til både kaninerne og os, når du giver dem sessioner.

Af hjertet tak fordi du har hjulpet kaninerne med at få et godt naboskab/venskab. Tak for at du har hjulpet vores ældste kanin ud af sin triste periode, og hjælper Alvin af med sin angst, samt støtter ham i af finde indre ro. Og ikke mindst fordi du sidste år hjalp vores elskede Linus over regnbuen.

Jeg giver Mette mine varmeste anbefalinger.

Kærligst, Charlotte og familie

Telepati