Et nytårseventyr ❄️

jan 13, 2022

Godt nytår!

Først og fremmest vil jeg skynde mig at benytte lejligheden til at ønske dig et blændende godt nytår! Denne artikel skal allermest handle om energien og magien, som jeg oplevede udspillede sig seneste nytårsaften. 

Det er en følelse og oplevelse, som jeg deler med nogle katte, et skønt menneske – en “katte-mor”, og den startede allerede den 31. december om morgenen.

Denne artikel er derfor udformet som et nytårseventyr – og et eventyr har ofte noget overnaturligt over sig – det kan virkeligheden også sagtens have. Hvis vi tillader os selv at sanse og mærke dette. Ikke med hjernen eller analysen. Men med hjerte, krop og ånd. 

Der var engang 4 killinger

Og de havde det rigtig godt. Killingerne var ikke helt tamme, men heller ikke helt vilde. De var nok sådan lidt midt imellem, hverken eller. Men de havde det virkelig godt. De havde husly, gode puttesteder og mad i rigelige mængder. 

Killingerne havde nemlig en skøn menneskeven, som altid passede på dem. Hun sørgede for deres ve og vel. De fik både nus, kæl og leg ligesom de ønskede sig det. 

Ind imellem fik de også behandlinger af en kattehealer, som fik til opgave at hjælpe dem med deres færden, liv og helbred. Det var naturligvis også noget som deres vidunderlige menneskeven sørgede for. Også i de mængder som måtte være passende for et hold finurlige og dejlige killinger. 

Nytårsmorgen…

…det vil sige morgenen til nytårsaften var der pludselig en særlig energi hos killingerne. Kvinden som sendte healing var i gang. De fik pludselig en følelse af, at der skete noget indeni og omkring dem. Der blev en helt særlig stemning hos killingerne. En ro og behagelig afslapning.

I denne kontakt blev Kattehuset lyst op af stærk energi og lyset dannede i sig selv et spor rundt om huset, i haven og hele grunden. Det var nærmest som et naturligt og helt lyst, gennemsigtigt, men stadig et stærkt hegn af lys. Der viste sig engle i hobevis som hjalp til.

Det var bedst at blive indenfor hegnet. Og der blev vist en stor ro indeni lyset. Samtidig formedes der en slags “lydtæt” boks omkring Kattehuset. Herinde kan lydene virke en smule mere dæmpet i forhold til ellers blev der fortalt.

Killingerne forstod ikke helt, hvad det var som skete, men de mærkede dog alligevel at der var noget, som de skulle lytte efter; Nemlig det med at blive indenfor det lysende hegn.

Ude på landet ved Kattehuset var der imidlertid et andet gentagent problem, fordi nogle mennesker ofte skød nytåret ind på Broen lige ved siden af Kattehuset. Det ville ikke være godt for en ny killing, som aldrig havde oplevet nytåret før. Ja nogle kunne sagtens forestille sig en panik og angst, som ville afstedkomme hovedløs flugt og andre mulige farer sådan en aften. Men også her var der engle og lysende, energetisk hjælp på spil den dag. “Gå et andet sted hen” – “her er ikke rart og her blæser for meget” blev der sendt til dem, som måske forestillede sig, at de ville gå hen på Broen (igen i år), når klokken er slået 24.00.  

Stilhed før stormen 

Som dagen skred frem oplevede killingerne, at deres voksne katte – far og mor forlod etablissementet. De var jo stadig vilde katte med deres egen fri vilje. Men af en eller grund fik de små ikke lyst til at gå ud eller at gå med. Og så kom deres menneskeven også på besøg ret tidligt  den dag. Hun havde noget med i hænderne. Noget tape og pap. Og så ser killingerne noget de aldrig har set før – hun begyndte at sætte pap op for ruderne i Kattehuset. Det synges de var lidt spøjst og de fulgte godt med i gøremålet, men de blev fortsat indenfor. Her hyggede de og puslede rundt i en mere stilfærdig omgang med hinanden end ellers. Ja man skulle næsten tro, at de mærkede noget nyt var i vente. 

Deres menneskeven fortalte dem også, at det var farligt at gå udenfor og det var bedre at de blev herinde i lyset og sammen med hende. Hun forlod dem heller ikke denne aften, som hun ellers plejede at gøre ved 20 tiden. Denne aften blev hun hos de fire killinger. De forstod også, at der var larm udenfor og at det var noget ubehageligt. Tre af dem gemte sig under en gammel sofa og den sidste lå på en plads øverst oppe. Men han finder ingen ro deroppe. Alligevel blev han deroppe og drejede blot rundt om sig selv i et væk, imens nytåret blev skudt ind. 

Ro og mildhed i Kattehuset

Trods strabadersen udenfor, så var der en sælsom og særlig ro og mildhed i Kattehuset den aften. Samtidig viste der sig kun kortvarigt 2 personer på Broen. Og ellers var der ingen mennesker deroppe dette år. 

Menneskevenen blev hos de små hele aftenen, og hun følte sig hverken kold eller varm. Hun oplevede en hjertelig stemning, en ro og mildhed, som bare strømmede som fra en evig kilde rundt i Kattehuset. Killingerne kom frem fra deres skjul under sofaen ved 23.3o tiden – her blev der jo mere ro. Men ak! tre kvarter senere var der larm igen. Så fandt de blot deres pladser under sofaen og den ene af de fire på pladsen højt oppe. Og forstod til fulde, at de blot skulle holde stand og blive indenfor. Menneskevenen blev hos dem til klokken var over 2 om natten. 

Selvom killingerne måske ikke var glade og havde den bedste aften i deres liv, så var der en ro over dem. Ingen ansats til at løbe ud og ingen panik. 

Aftenen går på hæld 

Menneskevenen sagde godnat lidt efter klokken 2.00 for at bevæge sig over imod sit eget hus. Nu er der nemlig blevet ro på himlen. Alle kan slappe af nu.

Her gik hun ud og over gårdspladsen i let ujævnt terræn. Men hun frøs ikke, og der er også en særlig stemning derude – ligesom i Kattehuset. Som der var det hele dagen. Siden om morgenen. 

Hun bevæger sig hjemmevant og roligt over imod huset. Hun har en lommelygte med, men glemmer at tænde den. Hun kan sagtens se trods det, at hun kommer fra et elektrisk oplyst kattehus. 

Idet hun kom indenfor i huset bemærker hun først der, at hun ej tændte for lygten. At der jo virkede helt lyst udenfor. Hun vender sig for at se ud på lyset, som hun lige har oplevet. Men nu er der blot mørke – sådan som der jo er ude på landet kl. 2.00 om natten. 

Magien er der 

…hvis vi er åbne for den. Det var vores menneskeven og ikke mindst killingerne. Næste morgen da vores menneskeven kom over til Kattehuset var alle 4 der fortsat i en slumrende, dejlig afslappet tilstand. De havde jo stadig pap for vinduerne og det gav dem lige nogle ekstra timer til at sove til lidt op ad formiddagen efter sådan en første nytårsaften 2022. 

|Healing