Et effektivt photoshoot med Arthur og Marley

mar 1, 2022

Dygtige model-katte

Den anden dag var jeg på besøg hos Arthur og Marley. Aftalen med ejeren, Betina, var at de skulle agere modeller sammen med de fine nye mad-og vandskåle til webshoppen.

På vejen derhen tænker jeg på, at kattene jo ofte løber udenfor og nyder markerne og naturen rundt omkring huset. Så jeg telepaterer til dem, at de virkelig gerne må være hjemme, fordi jeg jo gerne skal have nogle billeder med dem på. Og jeg siger også til dem, at de er så flotte, så det vil jeg meget gerne have. 

Da jeg ankommer er de naturligvis hjemme. Marley kigger nærmest forundret på mig, da jeg først render rundt ude i haven, for han sidder indenfor og venter tydeligvis på, at jeg kan blive klar. Man kunne nærmest se ham tænke – hvad laver du derude? Jeg er jo her – han var bare helt klar!

Arthur ved de blå-grønne skåle
Marley venter flot ved skålene
Begge katte afventer “go” på at få taget billeder
Marley og de smukke lyserøde skåle

Her er hvad Marleys ejer Betina fortæller om oplevelsen: 

Kære Mette,Jeg anede jo intet om, at du havde talt med Arthur og Marley inden du kom.Men jeg mærkede noget i dem. Da du træder ind af døren,  fordi vi havde lavet en aftale om at mine “darlings” skulle være kattemodeller for dine nye virkelig flotte madskole, opfører kattene sig underligt (læs: ivrigt). Du sætter 3 sæt op i forskellige farvekombinationer: En til vand (med fisk i bunden) og en til mad (med en pote i bunden).

Mine yndlingsfarver – nemlig pasteller og det lidt rå look. De er virkelig flotte og det er så svært at vælge farver. Arthur sætter sig ud fra “sine” katteskåle og Marley sætter sig ud fra “sine” som du har sat op. Der sidder de som to lydige kattemodeller og venter på, at du har givet dem besked. Det var ikke katteagtigt – men mere hundeagtigt!
De adlyder dig fuldstændigt!
 Tak for et dejligt besøg.  Kh Betina, Arthur og Marley

Marley og Arthur nyder en stille aftenstund med solnedgang
|