En stor anbefaling herfra ❤️

dec 20, 2020

Jeg bliver glad i hjertet og helt ind i knoglerne

Forleden fik jeg denne vidunderlige tilbagemelding fra en hundeejer, som jeg har hjulpet. Zindie har nu fået en session og det har allerede skabt fine fremskridt. Læs her hvad Lotte (ejer) sendte til mig:

“Jeg kontaktede Mette, da min dværgpuddel Zindie på 3 år har fået store problemer med at være alene hjemme og blevet meget stille og trist efter vi måtte sige farvel til hende bedste hundemakker Bellis

Hun har aldrig før haft problemer med at være alene hjemme, men er nu rigtig ulykkelig og sidder og hyler og gør og kan slet ikke finde ro (har video overvågning på).

Efter Mette har healet hende, tager hun det stille og roligt og sidder lige og kigger et par minutter efter hun har spist sine godbidder, og så ligger hun sig igen. Vi er nu oppe på ca. 1 time hvor der er helt ro på ❤️   så det er store fremskridt. Det er så fantastisk

Hun er blevet så glad igen og fjoller og hopper rundt med hendes legetøj som før i tiden og ligger nu på steder hun ikke har nærmet sig, siden vi sagde farvel til Bellis

Vi er så taknemlige for at jeg kontaktede Mette og hun hjalp os.

Tusind tak Mette ❤️❤️

Knus fra Lotte og Zindie”

Telepati