Dyrene tapper ind i deres ejer(e)

jan 4, 2023

Godt nytår og godt begyndt!

Godt nytår! Kan jeg vist lige nå at sige endnu – jeg håber alle dyr såvel som mennesker er kommet godt ind i 2023.

Det er gået op for mig –  igennem julens og nytårets forløb, at dyrene virkelig er ekstremt påvirkelige og meget let tapper ind i deres omgivende miljø, og ikke mindst ejer(e).

Nogle dyr er – måske ligesom nogle mennesker – lidt mere teflon belagte i overført betydning, og de lader ikke/tager ikke tingene helt så meget ind.

Andre dyr igen (og det er faktisk en hel del) er her med en mission om at hjælpe, støtte og endda lære deres ejer(e) noget. Lære dem noget om energi, nærvær og jo jo også om healing.

Dyrene er selv naturlige healere og derved kommer det jo ikke bag på nogen, at miraklerne kan stå i kø – mest for dem som er åbne for og kan se og høre disse ting naturligvis.  

Dyrene kompenserer for ejer

Jeg ved efterhånden til hudløshed, at dyrene tapper ind i omgivelserne, og de kan virke som en vejviser og retningsangiver for den både dårlige og gode stemning. Lidt som med børn.

Når dyrene er “umulige”, så kan det være fordi noget er “umuligt” i dig som ejer. Og omvendt når dyret trives og har det godt, så kan det meget vel være, at du også selv har det godt.

Spejlingen går dybt til tider og på flere planer – både det fysiske, psykiske og det bevidste samt ubevidste plan. 

Selvom jeg nok har snakket en del om dette til jer kunder med dyr som jeg har hjulpet igennem årene, så kan jeg selv sommetider blive overrasket over, hvilken visdom og kraft dyrene besidder. 

Dette strækker sig faktisk helt til, at jeg erfarer om dyr som redder ejerens liv; ved at “tage” ejerens sygdom, uforløste følelser eller andre både fysiske og psykiske mén på sig. Det kan lyde ganske voldsomt (og det er det også), men ikke desto mindre, hvad der sker i yderste tilfælde.

Meget muligt sker det meget oftere end jeg er klar over i dag. 

Ubevidste og uforløste følelser påvirker dyrene

Når ejer har nogle udfordringer – det kan være både privat eller på arbejdet; der skal mad på bordet, regningerne er blevet større og samtidig er der måske sygdom, skilsmisse eller andre udfordringer og ændringer i familien.

Så er det vel også en smule snæversynet at tro, at det ikke påvirker et dyr som ånder, bor og lever sammen med jer. Hvad tror I dyret laver 24/7? Det mærker, sanser og oplever at være i jeres familie. 

Derfor ved dyret også godt, når der skal ske eller er sket noget – det være sig både godt og ondt. Læs også mere om dyrets intuition og sjette sans via linket:

https://connectbymette.org/2021/02/19/dyrene-og-spiritualitet/

Når ejer bliver udfordret, så går dyret ind i denne tilstand og afbøder for det. Ganske naturligt sker det, og det kan vi ikke ændre ret meget ved. Men vi kan være bevidste om at det sker – opmærksomme på det og ikke mindst, så der kan heales på det!

Nuværende ejer kan uforvarende trigge dyret

Har en hest eller hund været udsat for noget dårligt tidligere, som har sat sig til et traume, så kan dette aktiveres senere hen uden at ejeren kan vide, at det er hvad der sker. 

Så udover at dyret kan have noget i bagagen, som ejer måske/måske ikke kender noget til, så kan det vækkes i dyret som så pludselig bliver syg og/eller ændre adfærd.

Det kan være alt fra at blive uregerlig, bange og stresset til at bliver stille, apatisk og rigid i sin adfærd.

Der er rigtig mange lag i dette på mange forskellige planer, så arbejdet med dyrene bliver her ganske interessant – og komplekst! Den gode nyhed er at dyrene er virkelig gode til at heale og slippe blokeringer i deres både fysiske og psykiske krop. Og her ville det gavne med en kombination af telepati og healing. 

Forskellige planer som kan arbejde i dyret

Der er som nævnt på mange planer og niveauer at tingene kan arbejde i dyret. Følelser der kan trigges og aktiveres af ejers tilstand og oplevelser igennem livet.

Til gengæld er der således også mange knapper at skrue på i forhold til at komme omkring tingene i en behandling og healing af dyret. Telepati, healing og kst er de tre redskaber, som jeg finder ganske nyttige til at hjælpe på flere planer. 

Nedenfor er en oversigt over de forskellige indgange og planer som er til et dyrs behandling:

Bevidst:
Fysiske plan (krop)
Psykiske plan (sind) 
Sjælesmæssige og åndelige plan

Ubevidst: 
Fysiske plan (krop)
Psykiske plan (sind)
Sjælesmæssige og åndelige plan

Traume-plan kan ligeledes påvirke:
Fysisk (krop)
Psykisk (sind)
Sjælesmæssige og åndelige plan

Øvrig:
PTSD planet er et plan for sig som er det plan der er sværest at komme helt til bunds i, da traumet lettere har en tendens til at blive trigges. 
Dette plan kræver gentagne og ofte mange behandlinger samt vedligehold efter endt forløb. 

Har din hest, hund eller kat brug for en nulstilling og et energiboost?

Måske har du tænkt over det i lang tid – eller blot lagt mærke til at noget er anderledes her på det seneste… 

Det som kan behandles på er både sygdom (og det udelukker bestemt ikke behandling hos dyrlægen), følelsesmæssig stress, angst eller andre traumer hos dyret. 

Det kan være, at du selv eller nogen i familien har haft en svært periode – også selvom det er noget tid siden – det kan være sygdom, stress, sorg, flytning… Så er det jo netop alt sammen noget som kan påvirke og sætte sig i dyret.

Healing kan løsne og nulstille dyrets tilstand, så det igen kan føle sig frit og i ro med tingene. 

Tøv ikke med at ringe eller skrive til mig hvis du har brug for at høre mere eller bestille en tid. 

Mail: mette@mettesorensen.dk

Telefon: 
21 75 77 22

Med ønske om en vidunderlig dejlig dag til alle.

Kærligste hilsner
Mette

hestehvisker