Dyrene svarer på det vi spørger dem om

nov 7, 2021

Dyrene svarer på det vi spørger dem om

I dag skal I høre om telepati og kommunikation med vores kæledyr.

Der er ofte folk, som fortæller mig, at de godt kunne tænke sig at høre, hvordan deres dyr egentlig har det, eller en ejer vil simpelthen bare gerne vide om deres dyr har noget at fortælle. Det forstår jeg så godt. 

Ofte varer en sådan “samtale” kun ganske kort tid. Hvis dyret har det godt, og der ikke er noget i vejen, så er svaret jo i sin gribende enkelhed: “Godt!” Eller hvis dyret er lidt mere snakkesaglig: “jeg har det godt.”

Personligt kan jeg selvfølgelig altid, ved at mærke dyrets krop, fornemme følelser og tune ind på det mentale for at få afklaret, om der skulle være noget utilpashed, stress eller uro til stede.  

Spørgsmålet om, hvorvidt dyret har noget at fortælle bliver ganske enkelt for vidtfavnende for det stakkels dyr. – Hvad ville du selv svare hvis noget spørger dig, om der er noget du ønsker at sige – bare lige sådan? Øhhh…. Du ville måske gerne vide lidt mere og i relation til hvad?

Sådan er dyrene også indrettede, og det bliver bøvlet og tidskrævende at skulle svare på så upræcist et spørgsmål. -“Jeg har vigtigere ting at tage mig til” – ville dyret brumme. 

Sagen er, at dyrene svarer kun på det, de bliver spurgt om. Og som jeg vil komme ind på længere nede i artiklen, så svarer de nødigt på “ubehageligheder” eller andre ting, som de ikke sådan bare lige ønsker at dele med “hvemsomhelst.” 

Jo mere information – jo bedre

Så jo flere informationer jeg får til brug for telepatien med dit dyr – jo bedre. Det kunne for eksempel være om årsagen til din henvendelse. Er der ting eller opførsel du har undret dig over i særlige situationer – er der pludseligt ændret adfærd? Det kan også være helt konkret i forbindelse med, at dit dyr har en diagnose fra dyrlægen og du ønsker dets perspektiv på dette. 

Jo bedre jeg bliver “klædt på” af dig –  jo mere præcis kan telepatien blive. 

Hvis du tænker, at “du vil se om hun – (undertegnede) får det eller det at vide”, og derfor undlader noget af historien. Ja så kan det godt være, at jeg finder frem til en del af det, men det kræver tid, dels unødig tid, og dels at dit dyr overhovedet selv vil kunne regne ud, hvad det egentlig drejer sig om.

Så det er virkelig vigtigt, at jeg får så mange informationer på forhånd, så jeg kan stille de rigtige spørgsmål og få de relevante svar. I modsat fald, kommer der intet nyttigt frem om dit dyrs situation og så er det jo spildt for os alle, og dit dyr får ikke den rigtige hjælp. 

I dine input – information om en given situation og dine klart formulerede spørgsmål, ligger der en energi og intention, som dyret kan fornemme. Den energi og intention forstærker telepatien, og faktisk begynder sessionen allerede i det øjeblik du sender spørgsmålene. Intention og energien er nemlig dermed sendt afsted mod dyret. 

Dyrene ønsker ikke at vise svaghed 

Årsagen til at dyrene ikke altid ønsker at afsløre tingenes rette tilstand er, at de ikke vil udvise svaghedstegn. Det er det instinkt, som skal sikre overlevelse og forebygge udelukkelse fra flokken. 

De har brug for deres flok (læs: andre heste, hunde eller den familie de bor hos) – for at kunne klare sig. De(n) stærkeste overlever og derfor skal man for alt i verden ikke virke svag. Det svageste led er det, som kan undværes og i yderste konsekvens kan det bringe hele flokkens overlevelse i fare. Så dette instinkt ligger dybt i dyrenes celler og bevidsthed. 

Nu er vores dyr jo hos os, og vi gør jo alt, hvad vi kan for at de trives og er raske. Det betyder også, at når de bliver syge, så er det vigtigt for os at vide det. Den oplysning kan og bør formidles videre til dyret, så det kan give slip og trygt turde vise eventuelle smerter og ubehag. Det gør det også meget lettere for dyret at komme sig, både via den samtale og healing, som er en del af de fleste sessioner, jeg har med dyrene. 

Det sker ofte helt automatisk at healingen hos dyret starter ved samtalens begyndelse. Blokeringer løsnes – noget bliver sluppet. Herved sker en naturlig frigørelse af energi – sindet åbnes – og healingen starter. 

Ved sygdom kan dyrene sagtens opføre sig raskere end de virkeligt er

Derfor siger jeg: Hvis din intuition siger dig at noget er “off”, så er det det sikkert også. 

Som belyst i forrige afsnit, kan dyrene nemlig sagtens opføre sig raskere end de egentlig er. Det kan de ikke gøre for – det er bare sådan de er indrettet. Instinktet er svært at ændre. 

Men igennem kommunikationen med dit dyr, kan vi alligevel trænge igennem det lag af instinkter og forsvar. Det er min oplevelse, at det mere er reglen end undtagelsen. De fleste dyr er jo kloge og de forstår også med deres sjette sans, at her er der en som kan hjælpe mig. Så giver det ofte et slip og en åbning, – uden de store problemer.

MEN, det kræver en vedholdende telepatør!

Og sådan en er jeg!

Giv aldrig op!

Det sker selvfølgelig, at jeg i visse sessioner oplever: “intet”, – men det er naturligvis også et svar. Som jeg startede artiklen med at skrive, så er det jo sådan, at hvis dyret har det godt, så er det svaret. “Intet”.

Men er der noget under overfladen og noget, som driller på den ene eller anden måde, så viser det sig ofte i energien ved at blot VÆRE sammen med dyret.

Det sker ligeså ofte i fjernsessioner som i sessioner, hvor jeg er fysisk til stede. Blot dyret befinder sig i trygge rammer. 

Er der spørgsmål, som kan virke lidt konfronterende for dyret, gemmer jeg dem ofte til sidst. Det skyldes at det kan være temmelig grænseoverskridende for dyret at skulle lukke op for det sårbare lige fra starten.

Vi nærmer os sammen langsomt og uden dramatik det essentielle, og situationen klarlægges lidt efter lidt af dyret. – Så falder der altid stor ros fra mig til dyret for sådan en åbning. Som ejer vil man tit opleve at dyret ser ud til at sove og være “helt væk”. I virkeligheden arbejder dit dyr koncentreret med at åbne op og fortælle. Informationsprocessen er i gang. 

Har dit dyr brug for en dybere snak?

Så kontakt mig enten på e-mail eller telefon med det samme. Du er altid velkommen til at ringe for en afklarende snak, hvor jeg kan fortælle mere om, hvordan jeg muligvis kan hjælpe dit dyr. 

Email: mette@mettesorensen.dk

Telefon: 21 75 77 22

Se også hjemmesiden for mere information på nedenstående link:

https://connectbymette.org

Hestehvisker