Dus med dyrene

jan 30, 2018

De som er af en vis dato kan sikkert huske Poul Thomsen og hans dejlige hund Balder. Og når jeg tænker på telepati, (krops)fornemmelser og tanker samt de billeder som dyrene billeder-hundviser mig, så tænker jeg, hvor er det fedt at være Dus med dyrene 🙂

Ofte ser jeg små ting som kan justeres eller gøres anderledes og bedre med vores kæledyr. Forleden så jeg en yngre kvinde gå med sin hund over et stort vejkryds. Hunden var tydeligvis ikke særlig gammel, tæt bygget. Jeg er ikke sikker på racen. Men den så robust ud. Måden hun fik den til at gå pænt på var ved at rykke hårdt i snoren hver gang den “dansede” glad afsted. Selvom hunden var robust bygget så følte jeg at alle de ryk var med til at stresse den og give den små chok i kroppen.
Jeg fik helt ondt i maven og blev så ærgelig, for når den et øjeblik gik pænt så sagde ejeren ikke noget. Der skulle den have haft ros! Lige på det tidspunkt hvor den gjorde det rigtigt. Samtidig ville det være godt på et roligt tidspunkt at fortælle den, at den skulle gå ved siden af hendes ben. Venstre ben. Der er den simple metode at du kan se det for dig samtidig med at du fortæller din hund det. Så sender du et billede til den. Ros vil forstærke det. Tydeligvis hjalp alt de rykkeri i snoren og halsbåndet ingenting, og jeg skal ikke kunne sige om der har været andre årsager, men sådan så det ikke ud. Og sådan føltes det heller ikke da jeg kiggede på dem. Det som også var så tydeligt det var at hunden var egentlig bare total glad i låget og ejeren var sur i låget. Så hunden som bare var i nuet, glad for at gå med sin ejer og for livet havde en ejer som måske har været ked af det, vred eller noget helt tredje. Dyrene er så hjertelige og det var rørende og frustrerende på sammen tid fordi det var tydeligt at de var hvert sit “sted”. Der skulle egentlig så lidt til, tænkte jeg da jeg sad der i bilen for rødt lys og kiggede ud på de to.

En anden ting som jeg gerne vi dele med dig her idag er at jeg har bemærket ud fra de telepatier, som jeg har haft med både katte, hunde og heste at der ofte tegner sig et mønster i ejer-dyre-forholdet. Reglen er mere end undtagelsen, at de dyr. som vi får er et spejl på noget, som vi selv skal have løst. Dyrene forsøger netop at lære os noget om os selv. cat-13851_960_720Dyrene er et spejl på den måde, at hvis du får en kat med maveproblemer så kan det være både helt konkret at du selv har problemer med fordøjelsen og/eller det kan være at du har udfordringer mere på det psykiske plan i form af nervøsitet, angst eller bekymringer for fremtiden. Kattens budskab og det som den spejler til dig er således, at du skal arbejde med din angst eller bekymring, og når du gør det så vil katten også få det bedre. Det er magi og samtidig meget simpelt.

Min egen hund viser også mig, at når han har problemer med sit tandkød så har jeg det også. Så har jeg også tendens til blister og ømhed ved mine kindtænder. Det er ligefrem så utroligt, at vi har det i samme side af hver vores mund!

horse-2766722_960_720Det kan også være at et dyr kommer til os fordi de har brug for vores hjælp. Som for eksempel hvis en hest har tendens til migræne og ejeren selv har prøvet at døje med migræne. Så vil der være en meget større forståelse for at få løsnet hestens spændinger og behandle den fremfor bare at opgive og lade den stå, sælge den videre eller noget helt fjerde.

Ofte har dyrene også et budskab til deres ejer og vi må huske at dyrene er meget mere ren kærlighed og nærvær end vi mennesker ofte formår pga vores hjerne som analyserer, trækker fra og lægger til. Så allerede her kan dyrene lære os noget som næppe kan sættes værdi på. De kan lære os at være til stede i nuet og elske betingelsesløst.

På tegnebrættet har jeg foredrag og workshops netop om de emner. Måske har du fået lyst til at høre om hvordan du kan samarbejde endnu mere med dit kæledyr?Er du klar til at høre mere om hvad dit kæledyr har at fortælle dig? Hvilke budskaber der er gemt der i det smukke dyrehjertes visdom.Måske vil du gerne vide noget om hvordan healing virker i forhold til dyrenes fysiske og psykiske problemer samt høre mere om hvad du selv kan gøre?

Mere om foredrag og workshop følger snarest.

Her kan du imidlertid læse mere om hvad andre har fået ud af min hjælp (både mennesker og dyr):

https://mettesorensen.com/testimonials/

Skulle du sidde og tænke at dit kæledyr eller du selv har brug for hjælp så skriv eller ring til mig: 

Email: mette@mettesorensen.dk
Telefon: 21 75 77 22

 

 

 

 

dyrekommunikation