Dit nye heppekor!

jul 7, 2023

En dejlig anbefaling

Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer:

“Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden dine kompetencer. 

Jeg må også indrømme, at jeg lige skulle forstå præmissen og dynamikken i din måde at arbejde på. Nu forstår jeg det! Du fortæller jo blot – ud fra de spørgsmål, som jeg kommer med, hvad Nelly har at sige. Jeg begynder også at fatte både energien og det ”felt,” som er rundt om Nelly – at det netop er det ”felt”, som du mærker ind i. 

Vi har haft mange udfordringer det sidste års tid for det har været meget uro i vores familie og boligforhold. Jeg var helt med på, at det havde påvirket Nellys adfærd og humør. Jeg blev klar over at hun søgte tryghed hos i sær mig. Hun var blevet ekstra mor-syg og hun virkede til tider indesluttet og trist. Hun spiste mindre og havde det svært med, når jeg skulle afsted på arbejde.  

Faktisk var det først ved nummer 2 besøg, at det helt sank ind hos mig, at selve træningen med Nelly er afgørende for resultatet. At healing og telepati alene ikke kan rette op på hendes adfærd – jeg skal jo også bruge de redskaber og metoder, som du har fået kanaliseret specifikt til Nelly. Så træningen er tilpasset til Nellys personlighed og vores situation. Jeg må sige at de kanaliserede sætninger virker – især hvis jeg selv virkelig føler den med hende!

Det er virkelig unikt det som du kan. Tusind tak Mette.

Kærlige hilsner Annika og Nelly”