Det var kattens

jan 24, 2020

Kritte vitte vit bum bum!

I dag skal det handle om fire katte, som jeg tidligere har hjulpet deres ejer med. Både som gruppe og individuelt. 

Ejer kontaktede mig for nogle dage siden, og spurgte om man kunne lave en slags lyn-session, hvor man spørger om blot en enkelt ting. Som hun skrev til mig så ville hun blot gerne have et neutralt svar.

Hun mistænker at en af kattene har noget med urinvejene, idet der ind imellem er store tisbolde i bakken. Da der er 4 katte i husstanden, så er det blot lige med at finde ud af hvem og hvor slemt. Er det noget dyrlægen skal ind over eller kan det klares med anden alternativ behandling. 

Lyn-session er en mulighed 

Så hvis du nu går og tumler med et enkelt spørgsmål og ikke synes at du har nok til en hel session, så er det muligt at få svar for blot 250 kr. Jeg bruger ca. 20 minutter på at tune ind, stille spørgmålet og tjekke efter samt din kat (det gælder naturligvis også hvis du har hund eller hest) får ofte healing oveni for det tilfælde at der er noget at komme efter. 

Nedenfor kan du læse hvad ejeren skrev tilbage og se billeder af de 4 smukke og vidunderlige katte
Tak!

Udtalelse fra ejer efter sessionen:

“Jeg observerer Emil – TAK for healing

TAK Mette for dette hurtig-tjek og især for healing 

Fedt at det var muligt at få et “temperatur-tjek” – det er en kæmpe hjælp for mig  

Tusind tak for ordene og fordi at jeg måtte vise de smukke fire katte frem. Det betyder meget for mig.

Giv lyd! Der er ingen grund til at udskyde

Går du og undrer dig over noget ved din kat, hund eller hest? Er det blot en enkelt ting som du ønsker svar på, så skriv eller ring til mig for bestilling af tid til en lyn-session. Som nævnt ovenfor består sessionen af både telepati, healing og eventuelle anvisninger og budskaber

Det kan være at du har mere på hjerte og ønsker svar på det indre liv, som din hund, kat og hest har. Måske er der en adfærd, som du ikke helt kan greje eller du vil gerne have et andet perspektiv på dit dyr og hvordan det går og har det?

Så er det naturligvis også altid muligt at bestille en fuld session 

Ring eller skriv til mig for bestilling af tid. 
Telefon: 21 75 77 22

Kærlig hilsen
Mette

telepati