Det sværeste ved at have dyr

nov 25, 2020

Det er så vigtigt og så hårdt på samme tid

Lige for tiden oplever jeg mange dyreejere som virkelig gør ALT, hvad de kan for deres dyr. Det er en stor fornøjelse at være vidne til. Der er tillid og ingen forbehold i forhold til at deres kat, hund eller hest skal have det bedste og have det godt. 

En lille advarsel kommer der her, inden jeg skriver videre; det bliver også lidt tungt hvad jeg har på hjertet idag, men samtidig er det også et skriv om lys, tro og værdighed ikke mindst. Så nu er vi i gang!

Det sværeste ved at have dyr er den dag, hvor de skal videre på rejsen. Når de er gamle, trætte, syge og/eller deres krop ikke kan mere. Jeg hører om hunde som i en alder af både 10, 11 og næsten 12 år stadig kan opføre sig som glade hundehvalpe. Det er jo så livsbekræftende i sig selv. 

Det tunge ansvar hviler hos ejer

…Og jeg finder det dybt  beundringsværdigt, når en dyre-ejere trods en ellers glad og vågen hund (eksemplet her er en hund, men det kunne også være en kat eller hest) forstår, at kroppen kan bare ikke mere. Måske er der problemer med hoften eller gigt i nogle led – ja eller begge dele. Smerter og uværdighed dur ikke. Det er synd for hunden. Og det er der mange ejere som anerkender og naturligt tager det tunge ansvar på sig. Det skal vi selvfølgelig altid gøre som dyreejere selvom det er hårdt. I den seneste tid har jeg være vidne til det en del gange, og det er jeg både meget rørt og bevæget over. Især den tillid og åbenhed som ejer viser. 

Healing er en mulighed for lindring og afklaring 

Der er en stigende interesse og åbenhed for at give hunden, katten eller hesten en slags “sidste olie” i form af en healing. Det kan både give ro, afklaring og hjælpe processen videre for både dyr og ejer. 

Det som jeg ofte hører giver ro er netop, at ejer kan få formidlet budskaber videre til sit dyr på en dybere måde og også få nogle svar og indsigter tilbage fra sit dyr. Sorgen er der stadig og savnet ikke mindst bagefter, men det er med en form for oprejst pande trods tårer og et knust hjerte hos ejer. 

Jeg opfatter dette som noget af det mest tillidsfulde jeg kan få lov til at arbejde med. Ejere som blot bestiller tid og uden at kny tager ansvaret på sig og følger sit dyr den sidste vej. 

Healing kan som jeg vist tidligere har nævnt i en anden artikel speede processen op, hvis der ikke er mere at gøre. Så finder kroppen balancen ved at afslutte og lukke ned. Det i sig selv gør at ejer nogle gange har lettere også ved at træffe den endelige beslutning, fordi det bliver tydeligt at “nu er det nu”. De vidste det måske godt inderst inde, og nu har de gjort alt hvad de kan. Så er det bare med at få dyrlægen ud hurtigst muligt. Snøft! 

Mama Coco måtte takke af for nu

I sidste uge måtte en smuk schæferhund afslutte turen her på jorden. Nærmere bestemt hos sin familie i Silkeborg. 

Jeg modtog et par dage efter en flot takke-hilsen fra ejeren, som havde bestilt mig til at snakke med og heale Coco om onsdagen inden dyrlægen kom på besøg torsdag morgen. 

Her er hvad hun skrev til mig:

Et smukt og værdigt farvel

Min/vores elskede MamaCoco har levet en langt og aktivt liv. Hun er nået de 11år 10 mdr; hun er både frisk og træt, kroppen er blevet gammel.

Hun har altid været meget givende og kærlig; og jeg ved at nu er det blevet min tid at vise Coco respekt og kærlighed, sørge for at hun bevarer sin værdighed til det sidste. Hun er mor til 27 hvalpe, en af dem bor hos os.

Da jeg kan mærke at det er tid, kontakter jeg Mette; jeg ønsker at Coco skal have healing og kærlighed, som forberedelse til at hun skal forlade denne Verden. Jeg får via Mette sagt farvel på en dybere og direkte måde, og mest af alt mit dybtfølte TAK.

Og jeg får sagt til hende hvad jeg ønsker for hende, når hun er taget afsted. Og at min far (som lærte mig kærligheden til Schæferhunden) vil stå og tage imod hende når hun kommer over. Og det har jeg sidenhen fået bekræftet, at de løber sammen og har det godt. Det var og er det bedste og smukkeste jeg kunne gøre for min elskede gamle hund. Det var så smukt og fint.

Den følgende dag…

Dagen efter kommer dyrlægen, her hjem om morgenen, det er en dyrlæge som Coco kendte godt. Vi er kede af det, men vi hygger også med MamaCoco, som er rolig og afslappet. Da det er tid, ligger vores elskede Coco imellem os på sofaen, vi græder, nusser og kysser hendes farvel, medens hun falder trygt i søvn; klar og beredt på hvor hun skulle hen, takket være healing og snak med Mette. Det var helt tydeligt at se at hun havde fundet ro og accept.

Coco’s datter Achilla kom og sagde farvel til sin mor da hun var død. Achilla sørger meget; og har derfor også fået healing.

Mette er en gave til dyrene   tak for dig, tak for din kanal. Alle dyr og dyreejere vil få glæde af dine evner og varme formidling

Kærligst fra Cocos hundemor

Har dit dyr brug for støtte og healing?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og dit dyr, hvis der er sygdom eller du ved, at nu er tiden snart inde. 

Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du blot ønsker telepati og healing til dit dyr i forhold til adfærd, traumer eller andet som du ønsker mere indsigt i omkring dit dyr. 

Jeg kører her inden jul kun ud på Sjælland, men jeg har mange fjernsessioner, hvor geografi ikke er nogen begrænsning. 

Prisen for en fjernsession er 800 kr. og for et besøg er det 950 kr. + eventuelt kørselstillæg ved mere end en halv times kørsel fra København. 

Ring til mig allerede idag for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr på telefon:
21 75 77 22

Kærligste hilsner
Mette

healing