Den smukke og kloge Caleena

feb 5, 2019

I weekenden fik jeg en hilsen fra hesten Caleenas “mor” og ejer. Caleena var en af de første heste som jeg arbejdede med live i stalden. Hun havde også en særlig historie at fortælle. 

Det som jeg gerne vil dele er hvor dybt i mit hjerte hestene går ind hos mig. Det handler om kærlighed til dyrene og den ubetingede, rene og lyse energi som dyrene er.

Caleena er nu gået over regnbuen og hviler i lys og fred i hestehimmelen. Hendes tid var kommet. Det er med tårer i øjnene, at jeg skriver for hun var en af dem, som jeg ville have elsket at have hjemme i huset som en anden Pippi langstrømpe 🙂

Caleena fik healing og telepati flere gange. Hun kunne ikke komme i fol og hun var halt. Det handlede om flere ting; men den vigtigste og (værste) af alle var at en tidligere ejer havde misbrugt hende. Hun var blevet fysisk og psykisk holdt i pine, og det havde givet hende ar på sjælen, som ikke bare kunne viskes bort. Dog følte jeg at healingen hjalp hende, og det hjalp hende også at få fortalt sin historie. Samtidig hjalp det ejer til at få indsigt og en slags fred i sindet. Det skete først efter 3-4 sessioner at Caleena åbnede mere op, og jeg kunne stille de mere svære spørgsmål. Det er helt det samme som når mennesker er i terapi og skal have healet deres traumer. 

Jeg ved at ejeren har beholdt Caleena i længere tid og har haft svært ved at træffe den endelig beslutning. Et løfte som blev holdt var at Caleena ikke skulle skifte hænder igen. Det er det som er det værste ved at være dyre-ejer/elsker. Det er en tung vej og for det meste ligger det ansvar på ejeren alene. 

Her kommer et par minde-ord til Caleena:

Du var så sårbar.
Så smuk.
Du tog imod os og gav os mere end nogen kan håbe på. 

Din omsorg, intuition og den sårbarhed er de kvaliteter, som vi kan forsøge at leve op til og lade os inspirere af i vores liv.

Din tålmodighed og dit nærvær i smerten. 

Den tillid som du trods fortidens strabadser udviste kan kun beskrives som ubetinget og grænseløs kærlighed til andre dyr og mennesker. Du fortjente hvert et kærtegn og hver en rose fra andre. Du besad en styrke midt i det grimme og triste. 

Din hvide og rene uskyld skinnede igennem alt det grå og smudsede. Du var en engel i en hestekrop. En vidunderlig og vis skabning som vi kun kan glædes dybt over at have haft fornøjelsen af at have mødt.

Caleena du er en evig inspiration og dit lys vil altid brænde i hjertet. 

Tak fordi du var her! 

dyrehealing og telepati