Den kan jo ikke selv fortælle det!!?

okt 28, 2020

I dag skal det handle om noget vigtigt for dit dyrs trivsel: Dit dyrs helbred!

Som jeg tidligere har været inde på, så kan ændret adfærd betyde sygdom – uanset om det er hos din hund, kat eller hest.

Men ikke altid ændrer adfærden sig særligt eller mærkbart trods ubehag og grum sygdom. Og nogle gange gør den det først når det næsten er for sent. 

Så det jeg dybest set vil slå et slag for idag er at der er mulighed for at spørge dit dyr hvordan det har det! Jo det er der – jeg er kanalen som hjælper med at mærke ind i dyrets krop via min egen krop. Desuden tuner jeg også ind på andre signaler som ord, følelser eller billeder, der kan forklare og vise, hvordan dit dyr går og har det. Sådan i det hele taget. 

Nogle gange kommer der intet. Og det er jo så fordi dit dyr på det tidspunkt ikke føler sig utilpas, dårlig eller noget helt tredje. Så at der intet kommer frem er jo hermed et godt tegn! 

Lyt til og stol på din intuition!

Det er vigtigt at du tager din egen intuition alvorligt. At lytte til den nogle gange lille stemme eller snert af en følelse i maven, og stole på den. Og så tænker du måske hvad nu hvis jeg overreagerer eller tager fejl? Ja hvad så? 

Om du går til dyrlægen eller mig som alternativ behandler er jo blot muligheder og skridt på vejen. Du risikere selvfølgelig at have brugt penge på en session som fortæller at dit dyr har det fint. Men så ved du i det mindste det. 

Og hvad med dyrlægen?

Det som dyrlægen jo oftest kan behandle er de fysiske symptomer ved at tage prøver og udelukke forskellige sygdomme samt naturligvis stille en diagnose. Det skal man ikke bestemt ikke undervurdere og der er megen sjælefred og gode behandlinger at hente her. Det erfarer jeg ind imellem selv med min egen hund.

Når det er sagt, så oplever jeg også, at når jeg er hos dyrlægen, så siger hun: “ja vi kan jo ikke spørge ham selv!” og jeg må indrømme, at jeg oftest bare siger “nej…” Men i mit stille sind så tænker jeg “Jo jeg kan og det gør jeg også selvom jeg kommer her.” Og har min hund eksempelvis opkastninger, som ikke vil stoppe, så kan det være en god idé at få dyrlægen til at give ham noget for kvalmen og maven.

For mig udelukker den ene behandling bestemt ikke den anden – snarere tværtimod. Jeg oplever, at dyrlægens behandling og den alternative behandling kan supplere hinanden ekstremt godt. Det giver mig en grundig fornemmelse af at jeg kommer hele vejen rundt om min hunds sygdom eller symptomer. 

Der er så mange muligheder

Der kommer flere og flere dyreejere, som finder ud af, at der nok var noget om snakken. Der er mere imellem himmel og jord. De bliver bekræftet i at deres egen intuition og mavefornemmelse er rigtig nok. Det i sig selv er healende for både menneske og dyr. 

I en session hos mig kommer vi omkring mange ting, og jeg mærker ind i kroppen efter smerter, blokeringer og utilpashed eller ubehag. Desuden spørger jeg ind til knogler, blod og organerne i kroppen. Det er hvad jeg aktivt tuner ind på og spørger ind til. Derudover dukker der ind imellem ting op, som  dyret “viser” mig via min egen krop. Det er funky, og det er super fedt at det kan lade sig gøre. 

Derved kommer der jo input frem som muligt kan tages med til dyrlægen, og du kan bede ham eller hende undersøge det nærmere. Det har jeg flere gange oplevet ejere gøre med alt fra heste til kaniner. 

Det er et øjebliksbillede

Der er selvfølgelig ingen facitliste på helbred og trivsel hos dyr – ligesom der heller ikke er det hos mennesker – vi er alle dynamiske væsner og ændrer os hele tiden. Det skal man naturligvis tage højde for, når man har en session med sit dyr.

Ting som kommer op kan forsvinde blot i selve sessionen, hvor en healingsproces sættes i gang, og andre gange skal der også dyrlæge og flere sessioner til. 

Når kroppen skal heale sig selv så tager det ind imellem noget tid. Den skal lige mærke det nye, processe og bearbejde, samt finde den nye balance i sig selv.  

Nogle gange er det umiddelbart “quick fix” at hjælpe dit dyr og den kan klare resten selv. Men oftest vil din hest, hund eller kat have godt at en behandling i ny og næ for at fastholde momentum i forhold til opfølgning, forebyggelse og vedligehold af den gode balance i kroppen. 

Så jo den kan godt fortælle det!

Så når dyrlægen kækt siger at “den kan jo ikke selv fortælle os hvad der er galt!” Så kan den jo faktisk godt sige en hel del. Det handler ikke om rigtig eller forkert, sandt eller falsk – det handler om både og! Det ene udelukker ikke det andet. 

Der er flere strenge at spille på ganske enkelt. Jeg har også healet dyr, hvor jeg anbefaler ejer at få opereret eksempelvis sin hund, fordi den ikke kan leve med en fedtknude på halsen. Jeg mærker at den begynder at trykke ind på spiserør mv. Så skal knuden jo væk. 

Der er altid hjælp at få

Har du en hest, hund eller kat som trænger til et “eftersyn” og har du muligvis også spørgsmål eller beskeder til dit dyr, så er det muligt at få hjælp til det. 

Siger din intuition dig at noget er “off”, så er der en sandsynlighed for at det er der. 

Ring med det samme for en afklarende samtale og en tid til din hest, hund eller kat. 

Telefon: 21 75 77 22

De kærligste hilsner
Mette

Healing