Coco kom på benene igen

jan 24, 2022

Den spanske Coco-hund

I denne artikel handler det også om en historie fra det virkelige liv. Et hundeliv – men på den gode måde – et hundeliv. Behandlingen var en enkelt fjernhealing for at få både vished og hjælp til Coco’s krop. 

Coco bor i Spanien og jeg blev kontaktet af en veninde, som var på besøg i landet. Hun var på ferie hos sin veninde, som ejer hunden Coco. 

Coco havde lige været igennem en kompliceret ryg-operation, og havde bogstavelig talt mere end svært ved at komme på benene igen. 

Akut hjælp! 

Jeg fik altså dette akutte opkald i august måned fra en veninde fra Danmark, som var på ferie i Spanien hos sin veninde, Vera. 

Dagen før havde Coco været igennem en temmelig omfattende og kompliceret ryg-operation. Noget som naturligvis var vurderet nødvendigt for at Coco potentielt og muligvis ville kunne få et godt liv. Altså en dyrlægefaglig vurdering i Spanien. 

Problemet opstod således, da Coco skulle i gang med at gå igen. Det var helt umuligt og egentlig let at forestille sig, hvordan nervebaner og sener kan have været forskubbet eller klemt efter sådan et indgreb i ryggen. Så bagbenene slæbte henad gulvet og Coco havde også svært ved at tisse. I bedste fald løb det bare ud af ham. 

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp!

Efter briefing fra Spanien omkring Coco’s tilstand og et par billeder af ham, gik jeg i gang med at tune ind på ham, hans krop og derved også sende ham healing. Det var netop som at muskulatur og nervebaner var blevet rodet rundt på grund af operationen. At de forbindelser, som normalt er naturlige og instinktive i kroppen er sat ud af spil. 

Så healingen fokuserede derfor på at hjælpe Cocos krop til at genetablere flow og forbindelsen i kroppen, samt at afspænde og balancere muskulaturen. Desuden arbejdede healingen ind i blæren og organerne fik også healing. Så kredsløbet kunne komme til at fungere igen.  

Et lille udpluk af det som jeg får ind i starten af behandlingen er:

Det som jeg mærker her er, at healingen er meget intens og starter med at arbejde i mest højre side af ryggen – ca. midt på ved discen. Og dernæst er der en mere snurrende fornemmelse af healing i venstre side i et stykke tid. Det føles forskelligt i hver side af hans ryg. Så går healingen også ned i bagpoterne og jeg mærker først venstre og så højre pote. Det som jeg mærker først, er ligesom er poterne sover – så det prikker i poterne og efter noget tid falder det til ro og jeg mærker en healing og øget forbindelse ned til bagbenene og poterne. Alt imens dette sker, så healer det fortsat i højre side af ryggen – især den højre side får jeg ind (det vil sige den side mærker jeg mest, men derfor kan venstre sagtens heale også). Det er som om noget er kommet lidt skævt i klemme derinde i højre side af ryggen.

Der var forbindelse til skønne Coco

I det øjeblik jeg starter healingen, så slæber Coco sig over til den danske veninde – hende som kendte mig, og som vidste, at jeg muligvis ville kunne hjælpe. 

Coco sætter sig lige foran hende og så stirrer han ufravendt på hende. Som om at han netop forstod, at det er her der sker en forbindelse videre til Danmark. Det er hende som formidler en kontakt til en energi, som jeg kan mærke. Og ja man kunne jo tænke at Coco også var glad og taknemmelig for hjælpen. Uden tvivl kunne han mærke noget, hvilket jeg også har fået fortalt. 

Ifølge de to kvinder, så var det særlige nemlig, at han ikke søgte sin “hundemor”, Vera, men den kvinde, som netop havde sørget for hjælp. Ja det kan da nok være at “hundemord” Vera måtte ´kigge en ekstra gang og muligvis kneb sig selv i armen af forundring. Det var ifølge dem tydeligt at se, at der foregik noget. At Coco mærkede noget og intuitivt vidste at noget var i gang. Det er da lige til at blive glad i låget af. 

Healing kan man oftest ikke se, men meget mere mærke. Dyr mærker meget mere end os mennesker. Derfor reagerer de også ofte på det med det samme. 

Coco is still going strong

Efter healingen kunne Coco selvfølgelig ikke gå lige med det samme, men Vera fulgte mine anvisninger, som var kommet ind fra “kanalen” under behandlingen. Hvordan de nu kunne forsøge at træne Coco op – og hjælpe Coco op på poterne på bagbenene. Coco fik gang i sin krop stille og roligt; han kunne tisse igen, hvilket var nok så vigtigt for hans velbefindende.

Og uden tvivl blev noget i ryggen justeret roligt helt på plads, så det gik hurtigere fordi healingen speedede processen op. Jeg vil kalde det en kombineret ganske fysisk og traume-healing som Coco fik. Dette giver netop virkelig god mening efter en operation. Også operationer, som ikke er gået så hårdt ud over kroppen som i dette tilfælde. Det er altid hårdt for en krop at både være i narkose og blive opereret. 

Når energien sådan hjælper fysikken på vej, så er det jo ganske langt at foretrække at prøve det frem for en operation mere eller det der er endnu værre… Og det var nok noget i den stil, som Coco ellers ville have haft udsigt til. 

Hunden ved det godt 

Det er så fantastisk med hunden – den er så intuitivt klog og i stand til at mærke i kroppen. Jeg hører det ofte fra hunde-ejere at deres hund enten – stirrer ud af vinduet eller på sådan en fjern måde ud i luften. Netop som om at hunden kan se noget, som andre ikke ser eller mærker eller hører. 

Andre gange lægger den sig blot ned og ligner en som er helt væk og sover. Men i virkeligheden er både hundens krop og sind på dybt og hårdt arbejde. 

Det sker endda også at ejeren kan mærke noget – at de bliver rørt eller på andre måder påvirket følelsesmæssigt. Det skyldes naturligvis at ejer og hund er energetisk forbundet og det hele derved hænger sammen. 

Brug for støtte og healing?

Har din hund brug for støtte efter operation, sygdom eller andre udfordringer?

Så ring eller skriv til mig for at høre mere på 

Email: mette@mettesorensen.dk

Telefon: 21 75 77 22

Du kan købe behandling og/eller klippekort direkte på webshoppen under Behandling,

https://connectbymette.org/webshop/

hund