Billede telepati af  din hund Billede telepati af din hund

I en billede telepati arbejder jeg hjemmefra ved hjælp af et billede af din hund.Efter sessionen sender jeg dig en rapport som indeholder svar og informationer fra telepatien.

Hvad kan billede telepati hjælpe med:

 • Forklaring på adfærd; herunder ændring i adfærd
 • Inden konkurrencer
 • Inden en flytning eller efter en flytning
 • Redskaber og hjælp til træning
 • Afdækning af smerter og ubehag (som støtte til dyrlægens behandling)
 • Hvordan har min hund det?
 • Årsag(er) til adfærd
 • Psykiske traumer
 • Følelsesmæssige traumer
  SITUATIONER:
 • Du har måske fået en ny hund og vil gerne lære den at kende, og have mere føling med, hvordan den trives og hvad der skal til for at I kan få et godt liv sammen.

 • Mange hunde er sensitive overfor andres humør, stemninger og følelser. Hvis hunden har dæmmet op for eller kompenseret for noget hos ejer(e), så kan det være godt at få det frem så det kan forløses via telepatisk samtale

 • Er der en svær situation, så kan hunden godt  virke tapre ved ikke at vise at den har ubehag eller ondt. Den kan også forsøge at skjule sit ubehag bag en måske aggressiv eller rigid adfærd.

Jeg arbejder i sessionen telepatisk via sanseindtryk, billeder, ord og følelser der opstår,  når jeg sætter mig i forbindelse med din hund og dens energetiske felt.

Inden billede telepatien kan finde sted:

 1. TIDSPUNKT: Vi aftaler dato og tidspunkt for sessionen. Sessionen tager en time.
 2. BILLEDE(R): Jeg har brug for et billede af din hund – gerne et par stykker at vælge imellem. Det er vigtigt at der ikke er andre dyr eller mennesker på billedet, samt at mindst et øje er synligt på billedet.
 3. SPØRGSMÅL OG BESKEDER: Du bedes sende de spørgsmål og beskeder, som du måtte have til din hund. Det kan være angående adfærd, foder, flytning, helbred, traumer, udfordringer i træningen, etc.
 4. EMAIL hvor jeg kan sende rapporten til
 5. BETALING senest 48 timer før sessionen på mobile pay eller konto. 

Se mere information på siden Priser

Ps.: Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan spørge eller fortælle din hund om!

Pps.: Din hund svarer på det, som jeg spørger om 

Obs.: Jeg anbefaler at din hund ikke udsættes for lange gåture eller ekstra stimuli 1 dag efter. Kroppen er på arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Dit nye heppekor!

En dejlig anbefaling Forrige uge modtog jeg denne anbefaling fra en glad hundeejer: “Kære Mette,  Jeg er så megaglad for al din hjælp til min Nelly-pige. Jeg kan slet ikke se hvor vi ville have været uden

Læs indlægget »

Kan mirakler ske på 1 time?

Ja det kan de godt … …Og dog så gror træerne selvfølgelig ikke ind i himmelen hele tiden. Om en behandling med telepati og/eller healing er virksom handler om mange faktorer, som skal være på plads.

Læs indlægget »

Sikke et hundeliv!

What a life…!? Jeg har tidligere skrevet om de udfordringer som kan være for den moderne hund, som jo idag, i den vestlige verden, har alle muligheder for at få mad, hvile og tag over hovedet.

Læs indlægget »