Billede telepati af  din hund Billede telepati af din hund

I en billede telepati arbejder jeg hjemmefra ved hjælp af et billede af din hund.

Jeg skriver informationer og svar ned i en rapport, som jeg sender til dig efter endt session. I en telepati kan emnerne være adfærd, helbred og/eller hundens historie. Hvad har den med sig i baggagen? Hvad er det som gør at den gør som den gør?

Hvad kan billede telepati hjælpe med:

🐾 Forklaring på adfærd
🐾 Inden konkurrencer
🐾 Inden en flytning eller efter en flytning
🐾 Redskaber og hjælp til træning
🐾 Afdækning af smerter og ubehag (som støtte til dyrlægens behandling)
🐾 Ved sygdom eller andre skavanker?
🐾 Hvordan har min hund det? 
🐾 Udfordringer – hvordan kommer vi videre?
🐾 Redskaber og værktøjer som vil hjælpe din hund og dig i jeres samarbejde
🐾 Årsag(er) til adfærd
🐾 Psykiske traumer
🐾 Følelsesmæssig forløsning (en slags terapi for hunden)

Jeg arbejder i sessionen telepatisk via sanseindtryk, billeder, ord og følelser der opstår,  når jeg sætter mig i forbindelse med din hund og dens energetiske felt.

🐾 Du har måske fået en ny hund og vil gerne lære den at kende, og have mere føling med, hvordan den trives og hvad der skal til for at I kan få et godt liv sammen.

🐾 Ved ændret adfærd kan en telepati virkelig hjælpe til at forstå hunden og klarlægge dybere årsager til denne ændring. Hunden sig ikke “umuligt” uden grund eller for at være på tværs.

🐾 Mange hunde er også sensitive overfor andres energier og aftryk som kan sidde energimæssigt i omgivelserne. Hvis hunden har dæmmet op for eller kompenseret for noget hos ejer(e), så kan det være godt at få det frem så det kan forløses via telepatisk samtale.

🐾 Er der en svær situation, så kan hunden godt forsøge at skåne os og virke tapre ved ikke at vise at den har ubehag eller ondt. Den kan også have forsøgt at skjule sit ubehag bag en måske aggressiv eller rigid adfærd.

Inden billede telepatien kan finde sted:

🐾 Aftaler vi en dato og tidspunkt for sessionen. Sessionen tager en time. 

🐾 Jeg har brug for et billede af din hund – gerne et par stykker at vælge imellem. Det er vigtigt at der ikke er andre dyr eller mennesker på billedet, samt at mindst et øje er synligt på billedet. 

🐾 Du bedes sende de spørgsmål som du måtte have til din hund. Det kan være angående adfærd, foder, flytning, sygdom, traumer, udfordringer i træningen, etc. 

🐾 Betaling sker ved overførsel ved endt besøg på mobile pay eller konto. Det skal ske senest 48 timer inden sessionen. Se mere information på siden Priser

Husk: Kan fantasien sætter grænser for hvad du kan spørge eller fortælle din hund om!

Og husk også: Din hund svarer på det, som vi spørger om og ikke så meget mere end det. 

Efter sessionen sender jeg dig skriftlig en rapport på mail. Når du har læst rapporten, ringer du mig op, så runder vi sessionen af – også hvis du skulle have spørgsmål til det som jeg har skrevet i rapporten.

Jeg anbefaler at din hund ikke udsættes for lange gåture eller ekstra stimuli 1 dag efter. Kroppen er på hårdt arbejde på flere planer under en healing, så den er faktisk træt bagefter, og har brug for tid til at integrere.

Ring eller skriv

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan gøre for dig og dit dyr.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Du modtager kun e-mails hvis jeg har noget vigtigt på hjertet.

*Jeg sender nyhedsbreve max 1 gang om måneden

følg med i connectbymette's blog

seneste indlæg seneste indlæg

Kraniosakral terapi til din hest

Hvad er Kranio Sakral Terapi (KST)? Man taler om at Kranio Sakral rytmen er den tredje puls udover hjerte-rytmen og lunge-rytmen hos en hest (eller hund – kst laver jeg også på hunde).  Nogle læger har

Læs indlægget »