Albert fik gnisten tilbage

aug 31, 2022

Albert fik gnisten tilbage – en skøn anbefaling

Forleden havde jeg den store glæde at hjælpe Albert med at komme sig over chokket efter sin elskede kattemor, Cassias død. 

Samme eftermiddag er her hvad Alberts ejer skrev til mig. Tak for at jeg må dele dette:

Mail fra Alberts menneskemor

“Hej Mette Albert virker voldsomt tilfreds, er ude i haven, og han har snakket mere den sidste time end han har gjort siden Cassia døde. Han har haft mistet appetitten siden Cassia blev erklæret terminal i april, og tabt sig ½ kilo. Jeg fik taget blodprøver af både ham og Bella for at være sikker på, at der ikke var noget der var behandlingskrævende.

Nu har han været ude og spise 2 gange siden I havde den snak tidligere idag. Havde selv på fornemmelsen at han tilsidesatte sig selv, håber det vender nu.Hans traume fra han var lille kender jeg ikke, men har tit spekuleret på, hvad der gik forud inden han og Bella havnede i den papkasse. Kunne se på hans øjne, da jeg viste ham Cassia da hun var død, at han ikke rigtigt registrerede det, noget blokerede, som I fik løsnet op for. Alt du skriver giver mening, smilede lidt da du skrev meget nøjagtige tidspunkter. Men de tider skete der noget, ville bare ikke skrive nøjagtige minuttal, tænkte det ville virke lidt mærkeligt. Men så på uret når han reagerede anderledes og når jeg selv fik fornemmelser af lys eller varme. Nu vil jeg ud i haven til begge katte, og jeg glæder mig så meget over, at I fik snakket nu jeg ikke selv kunne trænge helt ind til ham At han godt lige ville have, at du præsenterede dig, det er sjovt. Jeg har konstant fortalt ham, at nu skulle han snakke med en der hedder Mette, og at hun havde meget lettere ved at forstå ham end jeg. Så han skulle selvfølgelig være sikker på, at det var den rigtige. Tusind tusind tak for hjælpen til os alle, specielt til Albert. Skulle vi få brug for din hjælp igen, tøver jeg ihvertfald ikke.” Alberts menneskemor

|