Af hjertet tak

mar 31, 2022

Behandling af Achilla

Min dejlige tæve Achilla fødte et kuld hvalpe i December – jeg ved at det kræver meget, at føde, også af en hundetæve krop. Ja også at være drægtig, og “nurse” hvalpene i 8 uger. Og det er Achilla super god til.

Herefter lagde jeg mærke til, at hun bevægede sig lidt anderledes, og havde nogle ting hun gjorde på en lidt anspændt måde.

Derfor tog jeg kontakt til Mette: Første behandling KST & lettere massage, blev givet ved et fysisk møde.

Behandlingen rettede hurtigt op for låst bevægelse, Achilla var glad.Mette kunne dog mærke at der skulle en opfølgende behandling til, som foregik telepatisk. Ja det kan lyde specielt, men det virker helt Fantastisk.

Achilla fik 2. Behandling igår, og idag er det meget tydligt at se, at hun bevæger sig anderledes og frit.

Jeg er ikke i tvivl om at det er det rigtige for min pige, at der bliver draget særlig omsorg for hende og hendes krop efter et kuld hvalpe.

Tusind Tak Mette / connectbymette

Smukke Achilla
dyrekommunikation