Æret være Valdes minde

feb 3, 2022

Kære læser

I mandags skete der det uudgrundelige triste, at Valde Vildkat måtte afsted over Regnbuen til sin smukke Kattehimmel. 

Valde var noget ganske særligt. Hans væsen har berørt mig som jeg sjældent kan mindes er sket før. Det er med sorg i hjertet at jeg skriver dette. 

Valde var en ener – Kong Valde af Kattehuset i Kornerup. 

Valde var sin egen jovist, men han var også bare så meget mere end det. Han var sjov, kærlig og omsorgsfuld. Han var glad for sine katte-børn og sin bedste menneskeven, Marianne. Han gned næser og elskede sine kælestunder med sin Marianne. Han legede med sine katte-børn og rummede også, at de i den første tid spiste af Valdes mad før ham selv, og de lånte hans elskede Kongeplads højt oppe med overblik over Kattehuset.

Valde var en kat som trods det han kun nåede at blive 3 år gammel, så gennemgik han en stor udvikling fra ekstrem vild til vældig rummelig og kærlig.

Han var og er en stor inspiration. 

Ingen andre som Valde

Valde har jeg tidligere beskrevet som en tough cookie udenpå og blød som smør indeni. Og netop sådan vil jeg altid huske Valde. Han forsvarede sit territorium og sin familie. Han var god som dagen er lang. Du er virkelig savnet kære Valde. 

Valde har lært os om kærlighed på den mest ubetingede vis. 

Han var en sjælevarmer og en hjerteåbner som viste vejen til tryghed, tillid og glæde.

Nu har himmelen fået sig en kæmpe smuk stjerne. Tak fordi du var her og tak fordi vi lærte dig at kende smukke, modige og tapre Valde. 

I evig kærlighed æret være dit minde

healing