Adfærdsændringer er nye vaner

jul 16, 2020

Adfærd, sygdom og healing

Adfærdsændringer er nye vaner – ja for både ejer og for dyr. Dyrene ved jo intuitivt en masse om os og vores energi. Og hvad er det så for nogle signaler, som vi sender til vores dyr? Bevidst og ubevidst? 

Det er nogle gange ikke så lige til at afkode hverken dit dyr, og måske heller ej dig selv. Her må jeg lige understrege at præmissen for denne artikel (og mit arbejde i det hele taget) er, at du er med på, at dit dyr har følelser, personlighed og en intuitiv intelligens, som oftest spejler og dermed “sladrer” om hvilken dag du selv har. At du er FORBUNDET med din hest, hund, kat og / eller kanin er der slet ingen tvivl om. Ligesom at der er en grund til, at du har fået det dyr som du har. Det betyder også at du er nøglen til at låse op for de potentialer og muligheder, der findes hos netop dit dyr. Det er ikke noget dyret kan gøre alene. Det er et samarbejde imellem jer to med mig på sidelinjen for en kortere eller lidt længere periode. 

Selve sessionen

Når jeg kommer ud og hjælper jer, så handler det netop om, at jeg stiller skarpt på nogle af de mere ubevidste – både blokeringer og traumer – men også at få stillet skarpt på de (u)bevidste muligheder, som findes for at tage jeres relation til det næste niveau. Det kan være på ridebanen hjemme, til stævnet eller i jeres helt personlige private relation, når I bare er sammen. 

Ofte er healingen og hjælpen til sygdom og ubehag det letteste for dyreejere at tage imod, fordi det kræver mest af dyret og af mig og knap så meget af ejer. Ja så er det sagt (med et glimt i øjet!)

Når det kommer til at ændre adfærd, så kan det være, at der er brug for mere. Har hesten en stereotyp adfærd, så skal den givetvis have healing for stress og uro m.v. men der er typisk også brug for, at du som ejer gør de ting, som skal til for at din hest bliver glad igen (og at det holder i længden!).

Som hende den skønne dyreejer som lyttede til budskaberne i sessionen fra sin hest, og dagen efter flyttede sin hest fra det sted hvor den stod. Den havde det bare ikke godt med energien på stedet. Det blev der lyttet til og hesten fik det godt igen med det samme!  

Og hva’ sker der så?

Det nytter bare ikke at sige at “det virkede ikke nok” når jeg har været 1 time hos din hest. Det virker en hel del (og ofte heales der virkelig meget på det ubevidste plan), men der skal mere til; især ved adfærdsændringer!

Så vi kan rydde op først og heale traumer samt forbedre tilstanden fysisk og psykisk til en vis grænse. Men ønsker din hest til eksempel at yde mere værdi og/eller blive inkluderet endnu mere i dit liv, så er det op til dig.

Med telepatien kan vi afdække og kortlægge mange ting på en session, og igen er det en proces som ikke er noget quick fix i forhold til at ændre vaner og adfærd. Det kræver ofte flere sessioner, hvor vi kan skrælle lagene af og komme stille og roligt ind til de dybere lag i situationen. Derudover skal de nye tiltag og vaner jo have tid at virke.  Så det kræver også en portion tålmodighed at kunne tage den tid, som det nu tager, for at dit dyr får processet og integreret tingene. 

Når dit dyr får denne form for opmærksomhed,  så bliver du også mere bevidst omkring både dit dyr men også dig selv. Noget healer i dig også. Derfor kan det også sagtens være, at du nogle gange oplever modstand i form af for eksempel: “hvad nytter det også” eller “det er jo bare et dyr og der er vel også grænser for hvad man kan ændre” – alt dette er blot modstand, hvor dit ego forsøger at slippe for at steppe et niveau op og tage endnu mere ansvar for dit dyr (og dig selv).

Skal vi ikke bare komme i gang?

Jo! Det synes jeg vi skal, for jeg mener ikke denne artikel som en løftet pegefinger om at adfærdsændringer er svære – tværtimod – når vi samarbejder alle tre, så sker der magi hver dag.

Jeg vil bare så gerne sikre mig, at du er med på hvor mange muligheder der er for at få dit dyr til at trives, og at du skal vide at det er en proces. 

Så er du klar til både healing, budskaber og “lektier” med dit dyr? 

Og er du klar til at lytte til nye perspektiver og heale de ting, som ligger i vejen for at steppe op? 

Så lad os komme ud over stepperne!

Ring til mig med det samme og aftal en tid på telefon: 21 75 77 22

Kærlig hilsen
Mette

Ps.: Jeg kører på Sjælland og laver også en del fjernbehandling til dyr på Fyn og i Jylland. Her er det også muligt at lave en tur til Fyn eller Jylland, hvis der er flere dyr på samme sted.

healing adfærd||healing