Baily skålede i champagne

Baily blev fejret 

Idag vil jeg blot fortælle en kort men dejlig historie om Baily og hans “mor”. Baily går i fjernbehandlingsforløb hos mig og har haft forskellige fysiske udfordringer i sin krop. Han er 17 år gammel og mentalt ønsker han sig meget at yde værdi og lave noget. 

Da han havde fået 4 behandlinger med kraniosakral og energetisk balancering, sagde jeg til ejer, at nu måtte hun prøve at sætte ham i trav og se om haltheden var væk. Det skulle den jo gerne være, og jeg kunne også mærke, at Baily var i et helt andet humør end tidligere. Hans fysiske tilstand virkede meget forbedret. Jeg sagde til hende at hvis han var ok, så måtte hun fejre det med et glas champagne eller vin. Ejer var lidt nervøs ved det, fordi hun naturligt var meget spændt på om han virkelig var blevet bedre nu. 

Billedet herover fik jeg tilsendt på en sms en søndag aften med ordene:

“Tak for dig Mette ❤️ hilsen Baily og familie 🐴 Vi ses den 8❤️” 

Jeg blev bare så glad og har fået lov at dele historien med jer. 

Med ønske om den bedste dag til alle – tobenede og firbenede. 

Har du brug for hjælp til din hest, så skriv eller ring til mig.

Mail: mette@mettesorensen.dk

Telefon: 21 75 77 22

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest