En vidunderlig anbefaling 💙

Tak 🦋

Idag har jeg modtaget denne fine anbefaling fra en glad hunde-ejer. Det er altid en stor glæde at modtage anbefalinger, fordi det bekræfter mig i at tingene giver mening. Samtidig kan det også give andre dyreejere en fornemmelse af hvordan healing og telepati kan virke. Denne behandling foregår som fjernbehandling. 

Anbefaling fra Arthurs og hans familie

“Kære Mette 

Arthur vil gerne sige tak for healing og det forløb han er igennem hos dig 🙏🏼💚

Han vil også gerne fortælle om årsagen til at han får healing. Denne er at han er alvorligt syg med bugspytkirtel insufissiens.

Arthur (4,5 år gl) har i flere år, arbejdet som politihund, og han var en meget dygtig tjenestehund. Hans ejer forsøgte om det var muligt for Arthur at  få det bedre og arbejde, men det kunne han desværre ikke. Så Arthur måtte hjem til os.

Arthur har fået healing straks han hjem – han nyder det meget. Han er begyndt at tage på/vægten stiger, blandt andet fik vi det råd at give mad flere gange dagligt og i mindre portioner.

Vi glædes over at Arthur nu har mere energi og overskud. Vi arbejder på at vægten fortsat skal stige 🙏🏼😊 og Arthur kommer endnu mere i balance.

Derfor har vi også valgt, at Arthur skal have et healings forløb hos Mette; dels vil vi gerne at Arthur bevarer en god energi og dels sit overskud. Ja, vi glæder os til at følge hjælpen som healingen giver.

De bedste hilsner og af hjertet tak fra; Arthur & Arthurs nye familie”

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest