Healing af hoppen Ana – bonus healing til ejer

Vidunderlige Ana
Aret som er ved at hele i dybden

Jeg har fået lov til at skrive her om nogle healinger af hesten Ana, og den feedback som ejer har givet mig i den forbindelse.

For godt en måned siden var jeg hos hesten Ana som havde brug for healing af sin ryg, lænden og et ar som har drillet hende. Ejeren fortalte mig at Ana har fået hjælp fra en dygtig dyrlæge og at hendes bagparti og lænd havde det markant bedre og var begyndt at sidde mere på plads på hende. Dog var der stadig et stykke vej for Ana til at blive helt frisk og lige nu bliver hun trænet fra jorden. 

Ejeren ringede så forleden og var så sød at huske at give mig feedback på sessionen. Og det glædede mig usigeligt at høre, hvordan Anas ar var blevet bedre og meget mindre ømt. Ejeren kunne nu få lov at massere det mere i dybden og røre ved det på en helt anden måde. 

Dyrlægen havde været der for at give næste behandling og havde også medgivet at det godt nok var gået meget hurtigere end hun havde troet med at aret heler op. Hvor er det vidunderligt og for mig fortæller det om, hvordan healingen bidrager til og støtter op om andre behandlinger. Det behøver ikke være enten eller. Tværtimod. 

I går fik Ana fjernhealing og der blev helt sikkert arbejdet på hendes lænd, ryg og bagben samt aret. Jeg mærkede at healingen gik meget dybere ind i aret og det er ikke ømt på samme måde som før. Intentionen og fokus for healingen er at hele op og blødgøre og løsne hendes krop hele vejen over ryg, lænd og nakke via aret til dels og i sig selv. 

Ejeren fortalte også at Ana var super glad og hvis hun kunne smile så havde hun gjort det, da hun vidste at vi havde aftalt mere healing. Det er da for herligt og jeg bliver da stadig overrasket over så dejlig en respons. 

Ydermere fik ejeren selv en erkendelse af tidligere problemer med sin egen tand og kæbe. Pludselig gav det mening i forhold til Ana, da jeg fik en del healing ind omkring Anas hovede og kæbe. Det var sket tidligere behandlinger, men ejeren havde aldrig fundet noget hos hende. Så nu gav det pludselig mening, at det er Ana, som den sensitive hest hun er, forsøger at “tage” noget af ubehaget (og heale) for ejer! Dyrene er vores spejl, og de dyr, som vi har hos os, er i sandhed vores spejl. Det blev til en kæmpe AHA oplevelse og healing af ejers tand-traume er nu muligt. 

Sikke en tillid og åbenhed fra både ejer og hest. 

Tusind tak for at jeg måtte være med 🙂 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest